Miért utálják a magyarokat? Mármint a szlovénok, románok, stb?
Vagy ezer éven át a magyarok uralták a Kárpát medencét ás környékét. Eleve nem kezdődött túl jól a barátkozás, lovas hordaként leraboltuk a környéket, aztán amikor nem lehetett tovább csinálni és kialakult a királyság utána meg behódoltattuk a körülöttünk élőket. Akiknek amúgy nem volt egyáltalán olyan rossz soruk, nagyrészt autonóm területként működtek, saját közigazgatással (igaz tartoztak adóval és sereggel a magyaroknak). Szóval mikor Trianonnal ezek a kisebb népek mind kaptak egy jó nagy darabot az országból el is kezdődött a rettegés, hogy mikor fogják majd a gonosz magyarok visszakövetelni. A második világháború erre rá is tett és sajnos még mindig ott tartunk, hogy egyes országokban a gonosz magyarokkal riasztgatják a szülők a gyerekeiket.
Szerintem manapság nincs egységes gyűlölet, de a románok és a szlovákok általában nem szívlelnek minket és azért Erdély nekünk is nagyon fáj még mindig.
Szerintem a magyar nèp nem annyira szerethető nèp...Külföldön mindig is egy rossz hírnèv övezte e csodálatos nèpet.
Amúgy èn nem mondanám, hogy annyira megy a gyülölködès mint sokan mondják. Egy barátom Szlovákiában lakik ès ő nem nagyon tapasztalt olyan fajta gyülöletet mint amiről olvasni lehet egy- kèt helyen.
Romániába többször jártam ès èn szemèly hatalmasat csalodtam a román nèpbe.
Nyilván vannak olyanok akik tènyleg nem szeretik a magyar embereket. De vannak nagyon normális kedves emberek, sőt saját tapasztalataim alapján a románok segitőbbek mint a Romániában èlő magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!