Holnap mit csinálsz?
Én is elmegyek Szegedre. Mint minden nap. Iskolába. De már csak másfél hétig. Követ fogok faragni.
Aztán délután elmegyek túrázni vagy ilyesmi.
19/L
És Te, kérdező? És miért kérdezed?
Kerékpár nyeregbe pattanok és irány a szülői ház. Amit természet vesz körül, távol a városi rohanástól. Már út közben fülbemászó dalokat hallgatok vagy elég ha csak fejben játszódnak. Közben tervezgetem az oda költözést, elképzelem az önellátásra való halastavat, a gyümölcsöst, amit meg akarok ott valósítani. Út közben arra is választ próbálok találni hogy mi a fene vett rá engem arra hogy városon mérgelődjek a rossz levegőtől, a rohanástól, a mókuskeréktől egy szűk betonkalitkába zárva mikor szabad is lehetek.
48/F
Elbattyogok suliba, aztán fel a postára, aztán forgatásra. Rohangálós napom lesz.
L
Iskolába megyek, valahogy túlélem a napot, aztán hazajövök, degeszre eszem magam, majd beszélgetek a barátommal, animét nézek, rajzolok és fennmaradok hajnalig megnézni valami horrorfilmet :P Aztán alvás.
VAGY
-||-, aztán hazajövök, degeszre eszem magam, lemegyek a boltba, veszek nutellát, csinálok vagy 3 tepsi nutellás muffint, abból is degeszre zabálom magam, majd beszélgetek a barátommal, blablabla.
18L
Elmegyek suliba, hazajövök, aggódom egy órácskát a felhalmozott tanulnivalók miatt, aztán eszek, terveztem filmet nézni, meg nassolni közben, elmegyek sétálni
Thats all
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!