Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel foglalkozhat egy ilyen...

Mivel foglalkozhat egy ilyen kaliberű ember?

Figyelt kérdés

Üdv

Leírás a személyről :

20-22 év körüli, eléggé izmos, kigyúrt ez a személy.

Küzdősporttal is foglalkozik, jó megjelenésű, tetoválásai is vannak.

Ez a személy nem dolgozik sehol, hivatalosan 0 jövedelme van papíron. Mégis elég sok pénze van úgy tűnik.

Legdrágább edzőterembe jár edzeni, elég márkás dolgokban : Philipp Plein, Calvin Klein, Armani, Guess, Hermés, Tommy Hilfiger stb..

Jelenleg egy BMW X6 büszke tulajdonosa. Hétvégente szoktam látni xy nevezetű szórakozóhelyen eléggé fullos csajokkal meg nem jóhírű emberek társaságában.

Nem dolgozik, családja nem gazdag, faterja sima munkás meg az anyja is, mégis nála más a helyzet.

Ilyen fiatalon mivel foglalkozhat egy ilyen kaliberű személy ? Vágjanak po.fán, hogy kíváncsiskodok de akkor is nagyon érdekel :) Mit tud ő, amit sokan nem ?

2016. ápr. 21. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kábítószer-kereskedelem / prostitúció / emberkereskedelem / uzsorázás, stb.
2016. ápr. 21. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A faterja pénzeli a minimálbéréből havi néhány százezerrel.

Lehet prostifuttatás, adósságbehajtás, uzsorás, ingatlan bérbeadás, kocsma üzemeltetése csicskával, stb.

2016. ápr. 21. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lenyeg papiron mennyi van hanem a kezemben mennyi van
2016. ápr. 21. 16:59
 4/10 anonim ***** válasza:

irigykedünk irigykedünk?

Sok sz@r amit magára aggat meg a fos benzinpazarló x6osa nem éri meg a letöltendőt, pedig ő előbb odajut mint én, és ez tény!

2016. ápr. 21. 17:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem. Őszintén irigy vagyok valamilyen szinten egy picit. Kidolgozom a belem a semmiért, hogy megéljek egyik napról a másikra. És látom ezen a srácon, hogy van lehetőség jól élni is, csak még nem tudom, hogy hogyan. Bármit megtennék, hogy jól éljek.
2016. ápr. 21. 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Az nem lehet hogy övé az edzőterem ahova jár? Habár az papírok nélkül nem igazán működne. Védelmi pénz szedés is lehet.
2016. ápr. 21. 17:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy bármilyen hivatalos vállalkozása is lenne :) Nyoma sincs olyansminek.
2016. ápr. 21. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:

"És látom ezen a srácon, hogy van lehetőség jól élni is, csak még nem tudom, hogy hogyan. Bármit megtennék, hogy jól éljek."

Te a jó oldalát látod. Azt, hogy ennek milyen ára van, vagy lesz, nem. A második kijelentésedet is igen hamar visszavonnád szerintem.

2016. ápr. 21. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Te is élhetsz király módjára, csak egy pisztoly kell, amit a megfelelő ember homlokához kell odatartani, hogy fizessen.

Vazze, tulképpen én sem értem, mi a francnak dolgozom még...

2016. ápr. 21. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Azóta kiderítetted?
2022. dec. 5. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!