Playka kérdése:
41 evesen nagyi?
Figyelt kérdés
41 evesen nagyinak akarja magat hívatni anyum. Nektek nem nevetséges?2016. ápr. 21. 15:49
1/15 anonim válasza:
szellemileg minden renden??? :D
2/15 anonim válasza:
ha valakinek a nagymamája akkor valószínűleg az nagyinak hívja.. viszont most programozzuk át vagy mi van? cserélj ramot hátha jobb lesz a memóriája
4/15 anonim válasza:
és hát nagyi? mert akkor azért nem olyan gáz...
5/15 A kérdező kommentje:
Anyum fiatalos, jól tartsa magát, jól öltözködik festi magát. Ugye,hogy a nagyik egy őszhajú, kövér öregasszonykák.
2016. ápr. 21. 16:00
6/15 anonim válasza:
tehát nagyi? van unkája? a nagymamának ez a definíciója: unokája van, vannak fiatalos nagyik, nem csak ősz nénikék
7/15 A kérdező kommentje:
Igen gyerekem lesz és vele akarja magát nagyinak hívatni. De nekem akkor is fura.
2016. ápr. 21. 16:05
8/15 anonim válasza:
szerintem nem, hadd hívja az unoka annak, nincs abban semmi. Boldog babavárást!
9/15 anonim válasza:
Miért, szerinted a gyereked hogy hívja a nagyiját?
10/15 anonim válasza:
szerintem teljesen normalis, ha az unoka a nagymamáját mamának vagy nagxinak hívja :D ha ezt tőled is elvárja,az már más :D bár lehet így akarja hozzászokatni magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!