Mindenki mond hülyeséget?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy munkaadónál, mivan ha az ember nincs annyira tisztába dolgokkal, és mer kérdezni ami a főnök meg elvárások szerint lehet nevetségesen hangzik, vagy kinevetnének. Tehát szerintem ez már egy negativ úgymond tényező, mert következtetnek egyetlen egy sületlenségből az emberre arra hogy akkor biztos úgy is él meg úgy dolgozna..
Egyáltalán kérdés, hogy Mondanak e az emberek hülyeségeket, azért mert nem tudnak valamit, csak képzeletükbe van úgy ? emiatt nem kell túl agyalni rágörcsölni hogy megvetnének ?
2016. ápr. 21. 11:43
2/2 anonim válasza:
Igen, tapasztalatom szerint mindenki tud butaságot mondani tudásától és szakterületétől független. Sőt néha azt vettem észre, hogy valaki minél határozottabb, annál könnyeben csúszik ki a száján sületlenség, mert alapvetően meg van győződve róla, hogy az ismerete széles körű. Bárkivel előfordul, én is kerültem már ilyen helyzetbe, de hát abban reménykedik ilyenkor az ember, hogy talán nekem jobban feltűnt, mint másnak :-) Az a jobbik eset, amikor az ember észreveszi magát, és hát senki nem úgy születik, hogy mindent tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!