A tizenéves fiúk miért nem tudnak illedelmesek, normálisak lenni? (Tisztelet a kivételnek, de szerintem sokan értik, hogy miről beszélek. )
Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 16:10
11/12 anonim válasza:
Én ilyenkor csak annyit csinálok, hogy mosolygok és hagyom, hogy felszálljanak előttem, vagy megvárom mosolyogva, amíg elvonul a nyugdíjas körmenet. A mosoly hihetetlen erővel bír és ha mások nem is veszik észre, hogy szerinted mi mosolyognivaló van ezen, akkor azok tényleg bunkók. Másrészt magadat is felvidítod vele és így jobban érzed magad. Igaz, én pasi vagyok, méghozzá bőven 40 felett. ne foglakozz olyanokkal, akik rád se hederítenek.
12/12 anonim válasza:
Miért, a tizenéves lányok olyan értelmi szinten vannak, hogy megérdemlik a hercegnőként való kezelést?:D
Amúgy meg a feministák kiharcolták az egyenjogúságot, ez ugye magával hozta a női privilégiumok eltörlését is (mert úgy van egyenjogúság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!