Szerintetek praktikus lenne ezt bevezetni? Változna valamit a rendszer?
Ha Minden féle szépség ápolási és divat boltok bejáratára nagy plakáton kirakni olyan képet, Mint ami a cigis dobozok hátúján van hogy milyen lesz az ember, torkán egy hatalmas nagy hályoggal, szürke tüdővel, fekete kihullott fogakkal,
Olyan képeket kitenni a szépségápolási helyekre hogy egy Nő milyen ráncosan leharcoltan fog kinézni, használhatattlan, x éven belül, olyan szöveggel Ha túlzásba viszed Ilyen leszel te is.
Vagy férfiaknál a Konditermekre megereszkedett bőrü ráncos formák képeit, akik úgy néznének ki mint egy 200 éves ékszer teknős,
Vagy ha megritkitanák a szépségápolási helyeket, és csak néhány lenne elszórtan de az is ilyen kis drogériákba.
Vagy ha a média is erre kezdene rátérni, Nagy hires celebektől olyanokat mondanának Müsor végén hogy Ne járj ilyen helyekre mert Tiszta gáz vagy leszel tőle.
Mi történne ?
Hát, azt egy szóval nem Irtam, hogy nem lehet sportolni. Miért az edző termen kivül nem tudnál futni vagy úszni vagy biciklizni ?
itt valaki nagyon bekavart a témába az Elhizás dologgal.. valamit nagyon eldefiniált.
De köz nyelven hogy érthetőbb legyen a kérdés, Ne lenne ennyi plasztik mü plázacica, s ennyi Kigyúrt nagy iq bajnok. ez a kérdés lényege
200 éves ékszerteknős :D
Jártál te mostanában konditeremben? Csorgatnád a nyálad pubi az "ékszerteknősökre" meg a tevepatás csajokra more :D
A szépségápolási szerek tartalmát, előállítását olyan tv-ek szabályozzák, hogy ha ilyen dolgokat okoznának akkor régen tiltó listán lennének. Illetve nem lenne ekkora sikerük.
Konditerem.. Mi a bajod van vele? Látszik, hogy 0 a kompetenciád. Először is konditerembe nem csak testépítők járnak.. Illetve mi számít testépítőnek.. gondolom fogalmad sincs róla.
Azonban az öregedésnél megint csak egy oldalt, és csőlátással nézel.
Gondolom testépítés alatt a profikra gondolsz. Azok akik nem naturálba tolják, és a lényeg a minél nagyobb, és szebb izomzat.
Szóval.. Ők.. igen, megereszkedik a bőr. Azonban 90 évesen is élnek, Te meg elpatkolsz 60 évesen. 40 fölött minden bajod lesz, fájni fog mindened, 50 körül már azon gondolkodsz, hogy ideje lenne meghalni.
Addig ők 70 fölött is jól érzik magukat.
Összegzésként, már unalmas az ilyen mainstream "én milyen mély lélek vagyok". Semmivel sem vagy jobb. Elfelejtesz élni..
Csak Te hiszed azt, hogy enélkül nem tudnánk meglenni, és ez jelent nekünk mindent. Normális életünk van emellett. Egy lenézés arra, hogy ha már nekünk valami jó, akkor mondj valami rosszat, vagy szarul éreznéd magad, hogy neked semmi se jött be.
Hogy a példáddal éljek: én pl. soha nem dohányoztam, nem is tervezem. Nem érdekel, mi van a cigisdobozon, nem érdekel, ki dohányzik. Nem érdekelne, ha levennék a cigisdobozokról a képeket. Pedig a passzív dohányzás is káros.
Az, hogy valaki vesz egy arckrémet a pattanásos fejére, téged miért érint személyesen? Az, hogy valaki akkorára akarja felgyúrni magát, mint egy ház, ront az életminőségeden? Hogy téged mindez nem érdekel, miért akarnád szabályozni?
Ezzel az egésszel csak arra lettem volna kiváncsi, hogy emberi kapcsolatokra minőségileg mennyire terjedne ki, milyen változásokat hozna , Pl itt arra gondolok, hogy az itt lévő férfiak meg úgy általánosságba lévő férfiak többsége, vagy legalább a fele, Szidja a Nőket a külsejére célozva, hogy milyen agyon sminkelt K@rva, tesznek ehhez hasonló megjegyzéseket..
Nőknél meg ez forditva ahogy látom, nem kimondottan előnyös az h kigyúrt bunkó csávó, tehát ha ezek megszünnének.. kiegyensúlyozottabb lenne e, nem lenne egymásközt akkora szakadék. Csak erre akartam célozni a kérdéssel. bár nem gondoltam hogy ennyire nem jön le, vagy én irtam félreérthetően..
Szerintem itt nem az agyonsminkelten meg a kigyúrtan van a hangsúly, hanem a qrván és a bunkón.
Meg főleg azért mondják ezt, akik mondják, mert nincs önbizalmuk. Ha X-nek nincs önbizalma pasizni/csajozni, akkor magával egy szintre akarja lerántani a másik nemet, hogy a másiknak se legyen önbizalma.
Sőt, nőként azt, hogy a kigyúrt pasik bunkók, eddig csak férfiaktól hallottam. Velem pl. nem volt még kigyúrt pasi bunkó. Pedig se vékony, se szép nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!