Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most komolyan, mi az élet...

Most komolyan, mi az élet célja ill. öröme?

Figyelt kérdés
Mert szerintem minden csak elmúlik, egymás után jönnek a napok, esetleg történik valami pozitív, de ahogy vége annak az adott dolognak, megint csak mennek egymás után végtelenségig a napok a semmibe. Csinálunk valami hasznosat, ami másnak jól esik, esetleg nekünk is, de aztán az is elmúlik, és mennek körbe-körbe az unalmas hétköznapok. 15 éves vagyok és jelenleg ezt érzem, ha belegondolok mi van még előttem, egyszerüen nem látom értelmét a folytatásnak, egyszerüen nem tudom mi az ami igazán motiválna az életben.

2016. ápr. 18. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

# 4-es Nagyon jo felfogás na ilyen emberek kellenek még!

Barátkozunk 4es? :)

2016. ápr. 18. 21:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Mára búcsúzok, a többieket holnap olvasom, nyugodtan irogassatok tovább.
2016. ápr. 18. 21:58
 13/16 A kérdező kommentje:
!
2016. ápr. 18. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Aha,barátkozhatunk 11-es 😉
2016. ápr. 18. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Na látod Kérdező,első számú hiba: Más szemével is nézed a dolgokat. Ha Neked jól esett nevetni,nem mindegy mit gondol a másik? Nem szabad mással Ennyire foglalkozni,mindig csak magadat nézd,hogy neked jó legyen!
2016. ápr. 18. 22:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy érzed jól magad, találd meg, amit élvezettel csinálsz annyira, hogy nem unsz bele és abban kiteljesedj annyira amennyire csak tudsz.

Annyira nem számít, hogy mások mit gondolnak, ki nevet ki és ki nem, pont ezért, hogy ne csak úgy feleslegesen teljenek a napjaid ezekre nem szabad időt pazarolni....

Az az élet célja, hogy megtaláld ki vagy, megtaláld mit szeretsz aztán ha megtaláltad akkor minden erődet beleadva dolgozz azon, hogy minél jobb legyél benne, hogy minél töb örömet okozzon neked az a szeretett dolgok.

Még fiatal vagy, 15 évesen még én sem tudtam mi az igazi célom amit szenvedéllyel tudok csinálni...22 éves koromra találtam meg, még nem vagy elkésve semmivel sem. Próbálj ki mindenféle dolgot, művészetet, sportot, bármit ami érdekel és majd meglátod mibe szeretsz bele.

2016. máj. 6. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!