Miért halt meg Heath Ledger? (Joker) Miben vagy hogy?
Figyelt kérdés
Előbb láttam, hogy 2008-ban meghalt. Kérdem én hogyhogy? Hogy nem tudtam erről?2016. ápr. 18. 20:03
1/5 anonim válasza:
valszeg nem olvastál utána..
a halálának körülményei nincsenek 100%-ban tisztázva, olvasgass :)
2/5 anonim válasza:
Én úgy emlékszem gyógyszer(altató, nyugtató) függő volt, és túladagolta magát.
3/5 anonim válasza:
2008. január 22-én, manhattani lakásán holtan találta házvezetőnője, teste mellett gyógyszeres dobozokkal. Heath Ledger 28 éves korában hunyt el. Halálát, a toxikológiai vizsgálat nyilvánosságra hozott eredménye szerint a szervezetében hat különféle, receptre kapható gyógyszerek (ebből három benzodiazepin volt) véletlen túladagolása okozták. Bár a szervezetében talált gyógyszerek közül egyikből sem találtak a megengedettnél nagyobb mennyiséget. Az utóbbi időben álmatlanságban szenvedett, az utolsó szerepe (a Batman Jokere) nagyon megviselte. „A testem kimerült volt, de az agyam nem bírt leállni.” – nyilatkozta nem sokkal halála előtt. Ledger holttestét hazaszállították Ausztráliába, ahol zártkörű ceremónia keretében temették el.
5/5 anonim válasza:
Aszongyák drog de azt is hogy beleőrült a jokerbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!