Miért van női uralom?
Figyelt kérdés
A férfiak milyen szeretettel fordulnak általában a nők felé, felveszik őket például, amikor ázottan baktatnak az út mentén, és hazáig viszik, nahát! Ellenben a nők nem tesznek ilyen szívességeket a férfiaknak, és nem szeretik őket.2016. ápr. 18. 18:42
11/14 A kérdező kommentje:
persze tuti felvesznek terhes kismamákat is,prostikat tiszteljük már,keményen dolgozó nők.
2016. ápr. 18. 20:38
12/14 anonim válasza:
Igazán jószívű férfi a férfiakat sem hagyja esőben hazabaktatni.
Ha valaki azért kedves veled, mert valamit beléd akar dugni, az nem is kedves. Önző.
13/14 anonim válasza:
Én személy szerint ha valakiben ránézésre megbízok és rászorul simán felvenném nemtől függetlenül. Talán azért gondolkoznák rajta nehogy azt higgye hogy el akarom rabolni vagy rosszabb... De ha csávó az akkor is simán eldobnám. Addig is beszélgetek, és ki tudja, lehet hogy jófej és feldobja az én napomat is.
14/14 anonim válasza:
én nem szállok be idegen pasi autójába, nem azért, mert fennhordom az orrom, hanem mert pszichopata is lehet
elég álszent dolog ugyanazt a viselkedést elvárni a feleannyira erős embertársaidtól, mint a veled egyformán erősektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!