A felnőtt emberek miért játszanak ilyen szines gömbös játékokkal telefonon?
eddig tart az iq- szintjük ?
nem óvodásoknak találták ki az ilyen játékokat ?
Ha még pókereznének vagy sakkoznának azt még megérteném
Az iq-nak mi köze van ahhoz, hogy milyen játékkal játszol?
És hogy egy adott probléma megoldása most piros gömbös vagy kártyalapos köntösbe van öltöztetve?
No és neked meddig tart az IQ-szinted?
De magyarázd el kérlek, mi az összefüggés aközött, hogy valaki milyen intelligens, és aközött, hogy mivel játszik! Nem kocsmai szintű véleményre vagyok kíváncsi, hanem érvekre.
Az embernek eredendő szükséglete a játék. Még akkor is, ha ezt sokan elnyomják, mert úgy vélik, "az gyerekes". Nem csak a testnek, de az agynak is szüksége van pihenésre, a játék pedig pont ezt a célt szolgálja.
Játékokból is van sokféle. Van, amihez kifejezetten sok agymunka kell, és van, amihez kevés. Ha a játék célja az agy pihentetése, akkor tökéletesen megfelelnek azok a játékok, amikhez nem kell gondolkodni.
Ettől függetlenül szerintem is gagyi az agar.io, de ez alapján másokat kvázi értelmi fogyatékosnak tekinteni, na, az az unintelligens dolog.
Ha neked azon a szinten van siker élményed az életbe, hogy lyukasztasz ki egymás mellet 5 színes golyót, amit még ha 10 éves gyerek csinálna és örülne neki meg is érteném.
ellenben, ez egy egyszerü kérdés volt, aki erre nem képes egyszerü választ adni, hanem egyből támad,személyeskedik, védekezik, az is ilyen szinten van.
Hát valóban, nagy probléma megoldó képességre vall :D
csak azt nem értem, hogy amit elsősorban gyerekekre terveztek, miért jut oda egy felnőtt hogy használja, most ennyi erővel vigyek fel legót a metróra én is, és örüljek hogy szinbe tudtam épiteni egy sort ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!