Mi ez a sok egyetemista plázacica?
tény,hogy közgázon és jogon rengeteg olyan emberke van, akinek a szülei nagyon pénzesek, szóval nem jelent gondot mindenből a legújabb, a legdrágább megvétele.
de nem gondolom, hogy ettől lenne valaki rossz ember, meg alkalmatlan a későbbi munkája betöltésére.
azért mert valakinek műkörme van, meg fent van instagramon meg facebookon, már egyből degenerált hülye?? mert más indokot nem nagyon tudtál felhozni, hogy miért lennének alkalmatlanok ezek a lányok a szakmájukra.
én is szeretem magam sminkelni, meg próbálok divatos cuccokban járni.sőőt még instán is meg facen is fent vagyok..bár műkörmöm meg iphonom nincs. de nem gondolom, hogy ezek bármit is számítanának. nem ezek a dolgok határozzák meg az embert..
aki nem sminkel, nem sminkel. de aki szeretné, az miért ne? te is fogadjunk az olyan lányokat nézed meg az utcán, akiket leírtál..
amúgy én ttk-s vagyok, de sok ismerősöm van az általad sorolt szakokról is. egy jó közgazdász vagy jogász nem fogja sose a wc-t pucolni, hanem jó munkahelye lesz.
nyilván aki végig linkekedte az egyetemet és köze sincsen ezekhez, az nem fog kelleni sehova és lehet, hogy kénytelen lesz takarítani is akár.. de azért ne jelentsük már ki, hogy feleslegesek ezek a szakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!