Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi ez a sok egyetemista...

Mi ez a sok egyetemista plázacica?

Figyelt kérdés
Méteres műköröm,iPhone 6,5 kg smink csak a divat,instagram,féészbúúk...stb És az ilyenek járnak jogra meg közgázra...valahogy nekem nem hitelesek.Még az ebédem megmelegítését sem merném rájuk bízni,nemhogy fontosabb ügyeket.Egyébként semmi bajom velük,nem tartom őket ostobának,csak valahogy nem tudom elképzelni hogy milyen lesz ha majd 5 év múlva csak plázacicák dolgoznak a hivatalban....
2016. ápr. 11. 13:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15%
társadalmilag frusztrált szegény.. nála már ennyi nőgyülölőnek számit ha egy férfi kinyilvánitja kicsit is a véleményét, ellenben mi meg viseljük 365 napban az övékét :D
2016. ápr. 11. 18:02
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

tény,hogy közgázon és jogon rengeteg olyan emberke van, akinek a szülei nagyon pénzesek, szóval nem jelent gondot mindenből a legújabb, a legdrágább megvétele.

de nem gondolom, hogy ettől lenne valaki rossz ember, meg alkalmatlan a későbbi munkája betöltésére.

azért mert valakinek műkörme van, meg fent van instagramon meg facebookon, már egyből degenerált hülye?? mert más indokot nem nagyon tudtál felhozni, hogy miért lennének alkalmatlanok ezek a lányok a szakmájukra.

én is szeretem magam sminkelni, meg próbálok divatos cuccokban járni.sőőt még instán is meg facen is fent vagyok..bár műkörmöm meg iphonom nincs. de nem gondolom, hogy ezek bármit is számítanának. nem ezek a dolgok határozzák meg az embert..

aki nem sminkel, nem sminkel. de aki szeretné, az miért ne? te is fogadjunk az olyan lányokat nézed meg az utcán, akiket leírtál..

amúgy én ttk-s vagyok, de sok ismerősöm van az általad sorolt szakokról is. egy jó közgazdász vagy jogász nem fogja sose a wc-t pucolni, hanem jó munkahelye lesz.

nyilván aki végig linkekedte az egyetemet és köze sincsen ezekhez, az nem fog kelleni sehova és lehet, hogy kénytelen lesz takarítani is akár.. de azért ne jelentsük már ki, hogy feleslegesek ezek a szakok.

2016. ápr. 11. 20:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Elnézést ha valakit megbántottam.Nekem nem az igényességgel van problémám.Lehet műköröm,lehet facebook,instagram persze,nem azzal van a baj hanem amiket kitesznek,kiposztolnak.Ordít róla a hülyeség.Ott is csak a legújabb ájfon(csillivilli tokkal),szoli,méteres hegyes karmok,ilyen-olyan nyaralás,20 ezer forintos sminkcuccok,modellkedés...nem gondolnám hogy egy jogásznak ilyen képet kellene festenie magáról.Illetve festhet de ne csodálkozzon ha megbélyegzik.És egy szóval nem mondtam hogy feleslegesek lennének ezek a szakmák!Szerintem nagyon szép hivatás ezért is idegesít hogy ilyen emberek szégyent hoznak rá.
2016. ápr. 11. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
36%
Akik azt mondják nem kéne külső alapján ítélni: aki így néz ki mint a kérdés leírása, az minden csak nem normális. Volt is "szerencsém" jópár ilyen lányt beszélni hallani. Hát mit mondjak, kivétel nélkül az összesről lejött, hogy ez a) síkhülye b) totál bolond c) mindkettő
2016. ápr. 12. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!