A lányoknál valójában nem nehéz sikert aratni?
Egyáltalán nem nehéz. Aki viszont tetszik is annál meg szinte lehetetlen számomra. Így inkább várok a csodára, hátha lesz egy aki tetszik és elérhető.
18/F
Tudni kell, melyik mire vágyik. Tudni kell azt is, melyiknél nincs esélyed vagy melyik szórakozik veled. Hajtani egyiket sem kell, túl sok munka, túl kevés eredmény. Legyen egyszerre több vas a tűzben, akkor kevesebb időt veszítesz. Kell pár őszinte lánybarát, akik segítenek a felhajtásban. Észre kell venni minden lehetséges ismerkedési platformot, azt is amire nem gondoltál, vagy esetleg kínosan hangzik.
Ha pedig ezeken a csajokon átmentél és kinőtted ezt a korszakot, jöhetnek az igazi nők és teljesen más technikák.
honnan veszed ezt a sületlenséget ? egy picit is hibázol már kereshetsz is mást.
Persze ez a kijelentés attól is függ milyen vastag a pénztárcád.
Ha te egy Karrierista öltönyös jóvágású és egyben laza Úri ember vagy akkor semmi akadálya
Hát utolsó én nem tapasztaltam, hogy nem lennétek nagyigényűek.
Inkább azt, hogy ha van 30 ember(15 fiú, 15 lány) akkor van a kb.3 leggazdagabb, legszebb pofijú pali akik körül van a 10 egész szép csaj, a többi 5 már-már vállalhatatlan meg marad a kb 11-12 csórinak. És hiába vagy izmos vagy jóarc vagy baromi okos vagy akármi, te nem kellesz, mert rád se néznek ha nem olyan a hajad vagy nem a legjobb zara cuccokban mászkálsz, csak annak a csajnak kellesz aki csúnyácska, butácska.
Ebből meg nem kérek köszi.
Kérdés, kinél akarsz sikert aratni. Van, akinek külsőségek terén több elvárása van, van, akinek belső terén.
Nekem pl. külsőre ideálom nem volt, de a vonzalom fontos volt. Meg az, hogy olvasott, kedves, figyelmes, de határozott férfi benyomását tegye rám az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!