Férfiak, Milyen dolgok történtek veletek nőkkel ami szégyenletes?
Kapcsolatba akivel összejöttetek milyen elbotránkoztató dolgok voltak amin kicsit elgondolkodtatok, elbizonytalanodást váltott ki abból amit mesélt, csinált, tett ?
De nem csak akivel összejöttetek, lehet randi, ismerkedés, mi az amiről azt gondoltátok magatokba hogy szánalmas ?
Egyszer találkoztam egy csajjal,társkeresős dolog volt,tehát nem csak szexről szólt volna.Tök átlagos nő volt,nem egy nagy szépség.Mikor találkoztunk,láttam az arcán a teljes kiábrándultságot,volt rajtam(akkor még)pár kiló fölösleg.Mindenféle terelő dumát kitalált,és csak kényszerből volt velem aznap.
Amúgy semmi extra dologra nem emlékszem,hogy lett volna ilyen értelemben nőkkel.
Ja,mégis eszembe jutott egy:)
A csaj volt melótársam volt,ő vett fel csetre,írogatott,meg küldött fehérneműs képeket.Ő kezdte,hogy találkozzunk.Mondtam ok,legyen.Elmentem a megbeszélt helyre,de nem volt ott,vártam rá 3/4 órát.Otthon látom fent van cseten.Kérdőre vontam,erre írja,hogy nem tudott ott lenni,mert a nagyijára kellett vigyáznia.Mondom nem érdekel mit csináltál,tudod a számom,miért nem hívtál fel/írtál?
Utána nem is cseteltem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!