Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért a focisok a legbeképzelt...

Miért a focisok a legbeképzeltebbek?

Figyelt kérdés

Legalábbis én úgy vettem észre,hogy nagy általánosságban nekik van a legnagyobb arcuk,ők a leghangosabbak, a legbunkóbbak és alapvetően lényegében csak ők számítanak sportolónak.

De ez a magatartásuk sokszor az életben is megnyilvánul nem csak a sportolás kapcsán.

Most nem profi szintről beszélek,hanem teljesen amatőr meg hobbi színvonalra gondolok.

Miért van ez?

Megszokták,hogy kivételezett helyzetben vannak?

Mert abban vannak !

2016. ápr. 8. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért mert alapvetően lényegében tulajdonképpen végül is majdnem hogy szinte teljesen biztosan nekik van tesztoszteron túltengésük, és emiatt agresszívak :D
2016. ápr. 8. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel jelenleg ezen a bolygón a labdarúgás a legnépszerűbb sport, ezért azt hiszik ők a többi sportoló, a kézilabdázó, teniszező, kajakos, stb stb felett állnak. Holott nem, éppen ellenkezőleg, sokszor alatta (tisztelet a kivételnek természetesen)
2016. ápr. 8. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
az amatőrfutók a legjobb fejek! :D
2016. ápr. 8. 16:44
 4/5 anonim válasza:
Hát nem mindenki ilyen.. Igazából szerintem inkább nevelés kérdése.. De,ha már elverjük a hazai csapatot és kifújolnak akkor persze,hogy visszaszólunk :D
2016. ápr. 8. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Jah, elég nagyképűek és bunkók, amivel nem is lenne gond, ha tehetség is társulna hozzá. Tehetség viszont 100-ból 2-nek van, legalábbis én így vettem észre. Nem nevezem meg, hogy melyik csapatban játszottam, a lényeg, hogy magyar csapatok ellen játszottunk elég sokat. Nagyjából annyi volt a meccs, hogy mi tartottunk egy jó edzést magunknak, mert azt nem lehetett mérkőzésnek nevezni, pofa viszont annál nagyobb volt.
2016. ápr. 16. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!