11/21 A kérdező kommentje:
De a Fahi cuki név.
2016. ápr. 4. 22:31
12/21 A kérdező kommentje:
"felnőtt korában meg nem fog egy valamirevaló munkát megkapni."
nem igazán értem, hogy ez hogy függ össze a névvel
"Én igy szeretném hivni a kiscicámat XD" nekem már volt Fahéj nevű macskám (fahéjszínű volt)
"igaza van a másodiknak, a fahéj egy kiba.szott fűszer, nem név!!"
ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy: Szappant a szádba!
2016. ápr. 4. 22:44
13/21 anonim válasza:
Nem akarod esetleg inkább Római Köménynek hívni a gyereket? Vagy legyen Görögszéna? Kérlek szépen, ne b... ki vele. A hülye név átok, ami legalább tizennyolc évre megkeseríti az ember életét, minden társaságban állandó támadások célpontjává válik miatta az illető. Enélkül is éppen elég nehéz az élet.
14/21 anonim válasza:
"Fahikám, kész a kávé?" :-)
Én fűszerként imádom a fahéjat, meg elhiszem, hogy sokat különleges, egyedi nevet akarnak, de akkor is kiszúrás ilyen nevet adni egy gyermeknek.
15/21 anonim válasza:
Fahi persze. Fas..zi nak fogják becézni az osztéálytársai. a gyerekek kegyetlenségét ne becsüld alá. és tényleg. rossz névvel sokkal nehezebb az élet. Nekem is nagyzolásból hülye nevet adtak. Folyamatosan szívok miatta.
16/21 anonim válasza:
Nem rosszindulatból, segíteni szeretnék.Nem rosszindulatból, segíteni szeretnék, de a Fahéj tényleg elég kiszúrás lenne szegénnyel. Ha a Fahi ennyire tetszik, inkább add neki a Fanni nevet, és azt becézheted Fahinak.
17/21 anonim válasza:
/előző vagyok/
Az első mondatot véletlenül kétszer írtam, bocsánat.
18/21 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést egy unatkozó kis tini írta le, úgy kb 15 éves. Legalábbis elég éretlennek tűnik. Szerintem egy érett felnőtt ő sose adna ilyen nevet a gyerekének, még a második névnek sem.
19/21 anonim válasza:
Fati nem jó? Szerintem a Fatime az nagyon szép. Fatima -verzió se rossz.
20/21 anonim válasza:
A Fahéj név nekem a Virág, Napsugár, Hajnalka nevekkel egyenértékű, azok mégsem vicc tárgyai, régen lehet, hogy azok voltak, csak miután már többen kapták ezeket a neveket, elmúlt a viccértékük, és mindennapossá váltak. A Fahéj is juthatna ilyen sorsra, bár sok esélyt nem adok neki, hogy gyakori név legyen. Mindazonáltal nem nagyon tud meghatni, hogy kinek milyen neve van, aki ezen rugózik, az találjon hasznosabb elfoglaltságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!