Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A születendő fiamnak adhatom...

A születendő fiamnak adhatom majd azt a keresztnevet, hogy Boromir?

Figyelt kérdés

Boromir

Faramir

Legolas

Vagy ezek közül valamelyiket?

Nagy Han Solo( még ez is jól hangzana)

2016. ápr. 4. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami külföldi név tetszik valakinek és azt akarja adni a gyerekének is,azt megértem. De ez a húú de jó film volt, biztos, hogy így fogom nevezni a gyerekemet baromságtól a falra mászok. Szerinted mit fog kapni az a gyerek pl. egy Faramir névvel? Adj neki rendes nevet, te meg változtasd meg a sajátod amire akarod. Amúgy, hogy ne csak of legyen, a neten fent vannak a magyar keresztnevek amiket gyereknek lehet adni. Ha nincs benne amit akarsz, akkor kérvényezed, és elbírálják, hogy lehet vagy sem.
2016. ápr. 4. 18:30
 2/8 A kérdező kommentje:

A Faramirt igazából már én is kihúztam a listáról.A többi viszont még versenyben va.

Theon

Greyjoy

Lannister

Keresztnévnek ezek is tetszenek.

2016. ápr. 4. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ami itt fel van sorolva, azt adhatod. Vagy kérvényezned kell, de nagyon keveset fogadnak el, és nagyon hosszú procedúra, nem éri meg. Plusz, tudnod kell, hogy a külföldi neveket csak magyar írásmóddal adhatod. Vagyis kiejtés szerint (pl. Jennifer > Dzsenifer, te esetedben Legolas > Legolasz). Véletlenül pont tudom, hogy a Boromir anyakönyvezhető, de szerintem ne adj ilyen nevet a gyerekednek. Egy híres, egyedi nevű karakterről sosem nyerő elnevezni a gyerekedet, mindig csak gúny tárgya lenne miatta.

2016. ápr. 4. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha kiakarsz b#szni egy életre a gyerekkek akkor hajrá
2016. ápr. 4. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
38%

Én imádtam anno a thomas a gőzmozdonyt ,most akkor ha lesz fiam legyen az a neve ,hogy Gőzmozdony? vagy Gőzi?

Vagy éppenséggel lehetne még: Courage ,Stimpy...

2016. ápr. 4. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Népszerű nevek még a Csák Norrisz, Nintendó, Ájfon, Marlonbrando, Dzsémszbond és hasonlók. Ha effélék átjutnak a bürokrácián (ha itthon nem, próbálkozz Romániában), akkor neked is összejöhet.
2016. ápr. 5. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Hogyne, simán adhatod neki :) de tudok még sokkal szebb neveket is, pl. Kovács Inuyasha, Kolompár Teszlatrooper, Kalányos Kevincostner, Lakatos Plésztéjsön...na, nem tetszenek?

Ha nekem gyerekem lesz, Tóth Rocketlauncher lesz majd a neve. Bár a Tóth Plasmarifle is szép.

2016. aug. 17. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:
szegény gyerekkel k"baszol egy élertre,grat
2016. aug. 17. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!