A születendő fiamnak adhatom majd azt a keresztnevet, hogy Boromir?
Boromir
Faramir
Legolas
Vagy ezek közül valamelyiket?
Nagy Han Solo( még ez is jól hangzana)
A Faramirt igazából már én is kihúztam a listáról.A többi viszont még versenyben va.
Theon
Greyjoy
Lannister
Keresztnévnek ezek is tetszenek.
Ami itt fel van sorolva, azt adhatod. Vagy kérvényezned kell, de nagyon keveset fogadnak el, és nagyon hosszú procedúra, nem éri meg. Plusz, tudnod kell, hogy a külföldi neveket csak magyar írásmóddal adhatod. Vagyis kiejtés szerint (pl. Jennifer > Dzsenifer, te esetedben Legolas > Legolasz). Véletlenül pont tudom, hogy a Boromir anyakönyvezhető, de szerintem ne adj ilyen nevet a gyerekednek. Egy híres, egyedi nevű karakterről sosem nyerő elnevezni a gyerekedet, mindig csak gúny tárgya lenne miatta.
Én imádtam anno a thomas a gőzmozdonyt ,most akkor ha lesz fiam legyen az a neve ,hogy Gőzmozdony? vagy Gőzi?
Vagy éppenséggel lehetne még: Courage ,Stimpy...
Hogyne, simán adhatod neki :) de tudok még sokkal szebb neveket is, pl. Kovács Inuyasha, Kolompár Teszlatrooper, Kalányos Kevincostner, Lakatos Plésztéjsön...na, nem tetszenek?
Ha nekem gyerekem lesz, Tóth Rocketlauncher lesz majd a neve. Bár a Tóth Plasmarifle is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!