Az exem hulyesegeket terjeszt rolam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mar 6honapja nem jarunk es hulyesegeket terjeszt hogy igy megb^szottt meg ugy megb*szott , fel lehet jelenteni ? vagy valami ?2016. ápr. 3. 07:07
1/4 anonim válasza:
Az enyém is csinálta. Ez ellen semmit nem tudsz tenni sajna. Feljelenteni nem tudod meg szerintem felesleges. Majd megunja. Ne foglalkozz vele. Ez ilyen sajna tudom milyen idegesítő
2/4 anonim válasza:
Mikor ilyet hallasz, mondd azt, hogy tényleg meg akart du.ni, de azzal a kicsivel sajnos nem sikerült.. 😏
3/4 anonim válasza:
Rágalmazás, becsületsértés, 150.000 ft alapból a bünti, fenyegesd meg, ha nem sikerül irány feljelenteni!!!
4/4 anonim válasza:
Idegesítő, az biztos. Ha valaki rákérdez, akkor ahogy előttem írták, te szemrebbenés nélkül válaszold, hogy igen, ez volt a vágya, de mereven is csak hat centi a farka...ezért szakítottatok...nem azért mert buta is, az még valahogy helyrehozható, de a farka az bizony reménytelen...megasztán tanuni sem akart..csóró pasival meg nem jársz.
ez elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!