Mit tud csinálni egy lány aki nem a Facebook előtt ül egész nap?
Nekem még Facebookom sincs és élem az életem ugyan úgy. Pl. Képzeld el van aki szeret még olvasni/írni...
Én mondjuk Magyarul tanulok még de más nyelveket is lehet önszorgalomból tanulni.
Beszélgetni pl viberem vagy simán csak telefonon...
Ha kupi van lehet pakoln/takarítani (vannak akiknek van kötelességtudatuk is)
TANULNI (amit én nem nagyon szoktam😂)
És még rengeteg dolgot tehet az ember ha akar.
Eléggé sajnálatos, hogy ma már az tűnik normálisnak - a kérdező szerint legalábbis -, ha az ember egész nap a facebook előtt ül...
Ez nem egy normális állapot!
Uhh, hát én alig vagyok Facebookon, a gépem talán hetente egyszer, ha be van kapcsolva.
Dolgozok, edzeni járok, otthoni dolgokat csinálok (mosás, főzés, takarítás, vasalás), barátnőzök, tesómékkal találkozok, kint vagyok a kertbe, ha épp kell otthonra valami, bevásárolok, vagy ha magamnak kell valami, akkor is, szoktam menni szolizni, szaunázni, ilyesmik. :)
Sosem unatkozom, de ez még mindig jobb, mintha egész nap a gép előtt ülnék. :)
23N
hát, én se sokat szoktam facebookozni, általában sorozatot nézek, olvasok, tanulok, játszom a kutyával, barátaimmal élőben beszélgetünk, szóval kábé olyan dolgokat csinálok, amit a facebook megjelenése előtt tettek az emberek. :D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!