44 éves családapa, fia és felesége keres neki megfelelő ajándékot. Ötletek?
Ez azért már igen kiábrándító.
Egyre több ilyen kérdést látok idefent. Ez az oldal tényleg csökkenti az emberek szellemi épségét, hogy már arra nem veszik a fáradságot, hogy gondolkodjanak egy kicsit?
Én soha az életbe nem jöttem fel ide ilyeneket kérdezni, hogy mit vegyek pl. édesanyámnak, mert valahogy mindig sikerült MAGAMTÓL venni valami olyat, amivel örömet tudtam szerezni neki.
Vadidegen emberek mondják meg nektek, hogy mit vegyetek a családotoknak? A családnak, akiket elvileg ismernetek kéne annyira, hogy tudjátok, mi az érdeklődési körük, hogy mit szeretnek csinálni? Ezt vadidegen emberek, akiket ti egyáltalán nem ismertek, mégis honnan tudhatnák? Ha valaki beírja ide, hogy vegyél egy sámlit X-nek, Y-nak meg egy kalapácsot, akkor azt fogsz venni? Ez már röhejes, de komolyan. Nem kéne megpróbálni inkább egy kicsit önállóan gondolkodni, emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!