Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a felnőtt...

Mi a véleményetek a felnőtt színezőkről?

Figyelt kérdés

2016. márc. 28. 17:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tök vagány dolog. Elég nyugtató hatású tud lenni és kreativitásra is sarkall. Ami engem zavar, az az, hogy hogy tudnak egy színezőért elkérni 2500-3000 Ft-ot, még akkor is, ha könyv alakú. Sztem majd olcsóbban szerzek vhonnan.
2016. márc. 29. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, azt mondják, hogy kreativitásra sarkall, meg ilyesmi. De el nem tudom képzelni, hogy hogyan, komolyan.

Szerintem nagyon kell ahhoz unatkozni, és nagyon ötletmentesnek lenni, hogy 5 percnél tovább lekössön valakit. A vonalak közötti térkitöltés inkább kis gyerekeknek való, vagy valamiből való felépüléshez, mint pl agyvérzés, amikor a kéz ügyessége megsérült.

Maradok a hímzésnél, akámilyennél, vagy kötés-horgolásnál, annak van hasznos eredménye, akár ajándékba is adható. Ha férfi lennék, akkor is, van férfi ismerősöm, aki öregen tanult meg kötni. Vagy kis dolgokat faragnék, barkácsolnék, akármi hasznosat, használhatót. Ami mellesleg gyerekeknek is jobb, mint a színező.

2016. ápr. 26. 20:59
 13/15 anonim válasza:
UUUU nem tudod esetleg, hogy honnan szereztek trónok harcásat az ajándékozóid?
2016. jún. 10. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Én Libri boltokban láttam, de itt is rendelhető:

[link]

Boltban belelapoztam, de mintha Daenerys nem lenne benne, pedig ő a kedvencem... (ha mégis benne lenne, szólj légyszi :)

2016. jún. 10. 23:02
 15/15 A kérdező kommentje:

Nincs benne.

Írd be s googlebe, hogy Trónok harca színező és kiad egy csomó oldalt, ahonnan rendelni lehet.

2016. jún. 11. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!