Leülnél egy ronda ember mellé a buszon?
Már miért ne ülnék lenne? Tény hogy elsősorban olyan mellé ülök le aki tetszik nekem de ha ott van szabadhely akkor leülök. Ha meg csak ott van hely és nem ülök le mellé az nem azt jelenti,hogy annyira ronda lenne hogy nem akarok ott lenne,hanem azzal hogy állok tudok úgy helyezkedni hogy azt a személyt nézzem aki tetszik. ^^
De egyébként vannak olyan emberek is akik nem szeretnek leülni idegen emberek mellé és inkább áállnak.
12 óra munka után édes mindegy ki van mellettem
csak érjek már haza
Én általában azt nézem ki mennyire tűnik kedvesnek, mert a kedvencem mikor megkérdezem leülhetek e, erre egy "ahj már megint" fejjel nyöszörög valamit amiről döntsd el hogy komolyan igen e. És azt vettem észre hogy a rondábbak amúgy gyakran néznek mogorvábban, pedig amúgy meg ha megkérdezi őket az ember, szerintem ők reagálnak kedvesebben :D szóval ne légy olyan pesszimista, ne foglalkozz vele, mert lehet látszik a fejeden :'D
Amúgy ha nem ülök le valaki mellé az tényleg vagy azért van mert büdös, vagy mert két helyet is elfoglal olyan nagy, és alig férek el mellette. Mondjuk még néha olyan mellé is leülök, mert azért elférek én kis helyen is :) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!