Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálnak akkora ügyet...

Miért csinálnak akkora ügyet ilyen esetekből?

Figyelt kérdés

Ma is volt a híradóban, hogy XY gyerek már 3 éves korától gokárdozott, és hogy ilyen meg olyan eredményei vannak mára.

Na nem is az a lényeg.

De abba senki nem gondol bele, hogy ehhez rettentő sok háttér pénz kell?

Plusz ugye valaki 3-4 évesen NEM a saját akaratából kezdett neki annak ami, csak a szülők rá erőltették, és ugye MINDENT FIZETTEK neki.

És jól alakultak a dolgok.

Miért viselkedik ilyen esetben mindenki úgy, mintha ez központilag mindenkinek megadatott volna, de csak 1000000000-ből 1 ember érte el ezt a szintet?

2016. márc. 26. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Az nem biztos, hogy kényszer neki. Nyilván ne tud még sokat a dolgokról, a választási lehetőségekről, de ha nem érdekelné, nem tudna nagyon fiatalon ilyeneket megtanulni.
2016. márc. 26. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Ebben igazad van.

Esetlen tényleg nem kényszer.

Sőt.

De ha valakinek ez megadatik 3 évesen, és a nagy többségnek még 20 évesen sem, ergo, még lehetősége sincs a nagy többségnek bizonyítani, akkor ........?

Azt én is elismerem, hogy hű de jó, meg hű de ügyes, DE, CSAK azon nagyon-nagyon kevések között akiknek ez megadatott.

Nem úgy általában a gyerekek, később a felnőttek között.

2016. márc. 26. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
amugy jogos, belegondolva nekem is lenne egymillio hobbim , hát csak ahhoz pénz is kellene
2016. márc. 26. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem igazad is van, meg nem is. Egy felől persze, van, akinek nem adatik megtapasztalni, miben tehetséges. Más felől ha milliomosok lennénk, sem tudnék oratóriumot komponálni 5 évesen, mint Mozart. Szóval akkor is kicsi maradna az arány. Lenne nagyon sok átlagosan tehetséges ember, és ugyanúgy kevés zseni lenne.
2016. márc. 27. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg az ilyen gyerekeken valahogy látszik a tehetség. Mozartot nem véletlenül nem lovagolni íratták be. Gondolj bele, mennyi féle és fajta tehetség létezik, és neki zongorát vettek 3 évesen, nem bűvészcuccot. Igazából egy jó szemű óvónéni is sokszor mg tudja mondani, hogy milyen jellegű iskolába kell íratni a gyereket (pl.: rajzban tehetséges, vagy inkább énekelni tanuljon), pedig az ovik általában nem gazdagok.
2016. márc. 27. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!