Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ballagásra milyen cipőt...

Ballagásra milyen cipőt engednétek?

Figyelt kérdés

Nyolcadikos ballagásom lesz, és érdekelne, hogy ti hány centis magassarkút engednétek a lányotoknak ballagásra, és milyet. Esetleg tudnátok mellékelni képet?:) Megköszönném.

14/L

2016. márc. 21. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ugye, mennyit kell ballagni? Mert ha sokat, és lépcsőzni is, akkor jobb, ha kényelmes az a cipő.

Nézetem szerint 10 cm-esnél magasabb sarkút nem kéne felvenni, illetlen, ri..-cos, nem elegáns alkalomra való. A szandál kényelmesebb a zárt cipőnél, nappali elegáns alkalomra viszont zárt cipő illik. (Kosztümös helyre zárt cipő, kisestélyishez jó a szandál is - de egy ballagás inkább az előbbi).

Jobban tartja a bokát, ha pántos a cipő bokában, vékony lábfejnél jobb a bokapántos mindenképpen.

Képek: van millióféle, de kb. ilyesmi szerintem OK.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szandálok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 21. 17:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hasznosak, de várnék még képeket% Ment a zöld pacsi! :)
2016. márc. 21. 17:47
 3/8 ~OnLány~ ***** válasza:

Szerintem is 10 centis elég bőven,nekem is ennyi volt. :)

Ezek szerintem szépek és elegánsak.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] Basszus,alig találtam platform nélküli cipőket..azért élőben sokkal nagyobb a választék,ha körülnézel,fel is próbálod,megérzed melyik a kényelmes és milyen magasat tudsz elviselni. :)

De körülbelül ezek jók,ha alacsonyabb a sarok mégjobb,mivel még fiatal vagy.

Szandálok:

[link]

[link]

[link]

[link] Ezek közül egyiknek sincs egetrengetően nagy sarka.

Talán ilyen helyre jobb a cipő,de gondoltam linkelek én is szandálokat,mint az előttem válaszoló.

2016. márc. 21. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
lol, ez egy nyolcadikas ballagás, nem mindegy? nem tudom minek ebből ilyen felhajtás régi nyálas dalokkal, meg sírással. meg műsor... utáltam.
2016. márc. 21. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Egy nyolcadikosnak a saját ballagása a legfontosabb. Nem kell kiröhögni, csak mert 14 éves. 14 évesen neked is fontos volt a saját ballagásod, és a saját akkori problémáid.

Nyilván 41 évesen én valószínűleg kikapnék valamit a sok cipő közül a szekrényből, vagy előtte egy héttel keresnék cipőt, de ez a kislány lehet, hogy gyűjt az új cipőre, vagy más szempontjai is vannak, például most vásárol tavaszi cipőt, és olyat keres, ami a ballagásra is jó lehet.

2016. márc. 21. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok, tavaly volt...
2016. márc. 21. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már nagylány vagy, ideje lenézned a pisiseket :D
2016. márc. 21. 19:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Jó, tudom valakinek ez az egész nyálas, de nem tudom... Nekem ez eléggé fontos, nem tudom én sem, hogy miért... Szeretnék nem leégni a többiek előtt, ha mondjuk odamegyek topánkában... Értitek..:/ Köszönöm még egyszer! :)
2016. márc. 22. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!