Tudtok 90'-es évekbeli kultusz filmeket mondani?
Trend (Groove 2000)
Félelem és reszketés Las Vegasban
Félbetépve
Ryan közlegény megmentése, American History X, A nagy Lebowski, Titanic, Good Will Hunting, A függetlenség napja, Hetedik, 12 majom, A remény rabjai, Forrest Gump, Shop-stop, Mátrix
Mondjuk ezeknek semmi köze a Trainspottinghoz, csak, hogy egy évtizedben készültek vele.
Nem kell, hogy köze legyen hozzá vagy hasonló téma legyen, csak olyan legyen, amire azt mondják meghatározó szóval kultusz film, köszi az eddigieket, jöhet még, minél kevésbé ismert annál jobb.
pl. ezt ma találtam nem feltétlenül kultusz film viszont érdemes megnézni megvan az a retro hangulata is: Chopper - A kegyetlen, eric bana szerepel benne, aki az első Hulk volt, rá se ismerni, most ráfüggök ezekre a régi filmekre.
#3 vagyok
Reszkessetek betörők, Ollókezű Edward, Terimátor (2.), Kutyaszorítóban, Idétlen időkig, Léon a profi, Fargo, Az ötödik elem, Truman Show, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Harcosok Klubja, Amerikai szépség, Amerikai pite, Toy Story, Blöff, Gladiátor
nem jutott rögtön eszembe de megtaláltam
ez is jó kis drogos partys film
Szétcsúszva
https://www.youtube.com/watch?v=LXvmVGL5bYo&feature=player_d..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!