Nektek mi a legnagyobb álmotok?
Tudnék annyit sorolni!
Legyen egy lamborghini aventadorom!
Kaszkadőr legyek filmekben!
Eljussak Japánba!
Miliárdos legyek! Stb....
Boldognak lenni. Kivel és hogyan, az nem számít. Csak szeretném izgalommal várni a holnapot, meg azt, hogy a mindenki számára egyszerű dolgok ne jelentsenek számomra félelmetes és nehéz feladatokat. Számítani akarok, és azt, hogy végre fontos legyek valakinek, ne csak egy legyek a sok közül.
Ennyi. Világmegváltó gondolataim már nincsenek.
21/l
Az én legnagyobb álmom látni az emberiség és a bioszféra felemelkedését. Egy gyönyörű békés és fejlett bolygót, sok természetes élőhellyel, nemzeti parkokkal, modern egyetemekkel, virágzó tudományos és kulturális élettel.
Remélem, még az én életemben egyesülnek a Föld országai egy Földi Egyesült Államokban, amely egy szolidáris és fenntartható demokratikus jogállam lesz és amely megnyitja az emberiség felemelkedésének az útját.
44f
Hogy olvassák a történeteim/verseim hehehhehe de nevetséges XD
a legnagyobb álmom a gondolatolvasás, a szökés (elszökni innen), amit az első írt, hogy azt csinálhassam, amihez kedvem van, és mindent őszintén kimondani, amit gondolok úgy, hogy mások ne higgyék azt, hogy egy elmebeteg vagyok
14
Hozzá menni Adam Levine-hez :-)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!