Ez az új iskolai divat, hogy aki tampont használ az lenézi azt aki betétet?
Ti mutogatjátok egymásnak mit használtok? :D
Amúgy mindenki azt használja amelyik jobb. Én 23 éves vagyok és betétet használok.Nekem ez biztonságosabb,jobb. Vannak barátnőim akik tampon pártiak és vannak akik szintén ennyi idősen betétet használnák. Ez nem ciki.
Mondjuk míg suliba jártam én táskástúl mentem ki,mivel szinte minden óránk más teremben volt,ott meg zsebből kivettem a betétet és kész. De bárki kérdezte,mondtam nekem ez a kényelmesebb és biztonságosabbnak érzem. Ennyi :)
Szia! Én ilyet egyáltalán nem tapasztaltam eddig. 18 éves vagyok, de 14 éves korom óta tampont használok, mert nekem anno nagyon erős és hosszú volt a menstruációm (volt olyan, hogy 10-12 nap volt) és egyszerűen idegesített a betét, ezért kipróbáltam a tampont. Persze csak sokadszorra sikerült felhelyeznem, de azóta ezt használom és éjszakéra használok csak betétet. Az osztálytársaim közül sokan használnak betétet, de én nem "nézem le" őket. :) Szerintem mindenki használja azt, ami számára kényelmes. :)
Mondjuk a legjobb barátnőmet sajnáltam nyáron, amikor nem tudott velünk eljönni fürödni, mert nem tudta a tampont felrakni. :(
Viszont a tamponnak az a hátránya, hogy ha elfelejted kellő időben cserélni, esélyes, hogy elkapsz valami fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!