Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez az új iskolai divat, hogy...

Ez az új iskolai divat, hogy aki tampont használ az lenézi azt aki betétet?

Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ti mutogatjátok egymásnak mit használtok? :D

Amúgy mindenki azt használja amelyik jobb. Én 23 éves vagyok és betétet használok.Nekem ez biztonságosabb,jobb. Vannak barátnőim akik tampon pártiak és vannak akik szintén ennyi idősen betétet használnák. Ez nem ciki.

Mondjuk míg suliba jártam én táskástúl mentem ki,mivel szinte minden óránk más teremben volt,ott meg zsebből kivettem a betétet és kész. De bárki kérdezte,mondtam nekem ez a kényelmesebb és biztonságosabbnak érzem. Ennyi :)

2016. márc. 19. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Mentem le a tesi öltözőbe az osztályból a többi lány meg kérdezgetik egymást, hogy ki mit használ és ugrálnak, hogy ők tampont használnak. Háááát én csak lestem. Még infó órán is felhozták a fiúk előtt. Mintha a tampon kiváltág lenne xD én 22 vagyok és mikor mit használok, de nem érzem felsőbb rendűnek magam. Szerintem magánügy, hogy 5napig ki mit csinál
2016. márc. 19. 17:52
 3/5 anonim válasza:

Szia! Én ilyet egyáltalán nem tapasztaltam eddig. 18 éves vagyok, de 14 éves korom óta tampont használok, mert nekem anno nagyon erős és hosszú volt a menstruációm (volt olyan, hogy 10-12 nap volt) és egyszerűen idegesített a betét, ezért kipróbáltam a tampont. Persze csak sokadszorra sikerült felhelyeznem, de azóta ezt használom és éjszakéra használok csak betétet. Az osztálytársaim közül sokan használnak betétet, de én nem "nézem le" őket. :) Szerintem mindenki használja azt, ami számára kényelmes. :)

Mondjuk a legjobb barátnőmet sajnáltam nyáron, amikor nem tudott velünk eljönni fürödni, mert nem tudta a tampont felrakni. :(

Viszont a tamponnak az a hátránya, hogy ha elfelejted kellő időben cserélni, esélyes, hogy elkapsz valami fertőzést.

2016. márc. 19. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
wááát dá fááák xDD hova süllyedünk jesszusom:D tökmind1! én sose használtam tampont és nem is tervezek, és ha ez valakinek nem tetszik, hát sajnálom az én dolgom :D te se törődj ezzel, a lényeg hogy azt használd ami neked kényelmes és jó:)
2016. márc. 20. 00:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Komolyan a 22 évesek ilyenekkel foglalkoznak hogy ki mit használ? Először azt hittem 14 éves kis csitrik de mikor a kérdező leirta h 22, ledöbbentem
2016. ápr. 9. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!