Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen autód van? Szereted?...

Milyen autód van? Szereted? Hogy kerested meg rá a pénzt? Mennyi udeig tartott?

Figyelt kérdés

Csak egy kis felmérés :)

Kort és nemet is légyszi

2016. márc. 17. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
32F, Renault Twingo I, kellett egy igénytelen és keveset fogyasztó városi kocsi, amire nem kell gyűjteni. 100-ért vettem a fizetésemből. Teljesen fapad, de én szeretem és nem kapok rohamot, ha rávágják az ajtót.
2016. márc. 17. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
22/L ugyancsak twingo. Pöpec autó, egyedül vagyok így a három ajtó bőven sok. Ja és persze targa tető, nyáron öröm vele repeszteni. 😊
2016. márc. 17. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
2016. márc. 17. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:

BMW M5 E60. Másfél évig gyűjtöttem rá, használtan vettem 11-ért, a pénzt munkával kerestem meg rá (normális munkával, nem kválkodással, ha egyesek erre asszociálnának)

Szeretem, nagyon jó járgány, de sok pénzbe kerül fenntartanom, ez sajna nagy hátránya, meg a százon 14-17 literes fogyasztása is.

24/l

2016. márc. 17. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!