Ki figyelte meg magán a következőket? L >> N
24 éves vagyok és 7 éve vagyok látogatója ennek az oldalnak. Szokás, hogy a kor után mindenki odaírja a nemét is. fiú/férfi F lány L nő N
Én eddig mindig L betűt írtam, tehát lányként tekintettem magamra. Ma viszont, nem tudatosan, elsőnek N betűt írtam a korom után. Azaz Nő. És tényleg inkább érzem már magam nőnek, mint lánynak, pedig egy nagyon későn érő típusú ember vagyok. Kicsit meghatott ez az önbeavatásom. Ti is észrevettétek, amikor váltottatok? Elsősorban a nőket kérdezem most és lányokat, mert ők tudják ezt elkülöníteni betűk formájában. Vagy semmi jelentőséget nem tulajdonítotok neki, egyszer ezt, másszor amazt írjátok?
24N
Fiú, Férfi, Fószer, Fаѕzі, Fiatalember, Fickó; ezek kezdőbetűi között gyakran váltok, de csak ha a kérdező megkér rá, különben nem írom ki. :)
Egyszer-egyszer az A-t, mint Androgünoszt is elsütöttem, ha kérdés lélektani volt.
13. :D nagyon jó
Egyébként én sem értem, aki úgy látja, hogy nekem ez a problémám, arra nem gondolt még, hogy neki lehetnek problémái, ha egy ilyen kis hülyeségen így felhúzza magát és képes ezért lepötyögni nekem 5 darab sort is?
Külföldi oldalt ilyen szinten nem használok, így azt még nem figyeltem meg.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Épp most merült fel egy kérdés ez ügyben (hacsak nem te voltál, bár az ottani kérdező állítja, hogy vele még nem fordult elő):
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Én a kis f után nagy F -et kezdtem el írni, amikor rájöttem, hogy tisztelem én magam annyira, hogy Férfi vagyok inkább, mint fiú :D
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!