Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire veszik komolyan...

Mennyire veszik komolyan egyes helyeken, hogy 18 év alattiakat nem szolgálnak ki?

Figyelt kérdés
Tehát ha én pár hónap múlva töltöm a 18at és rendelek egy italt, akkor ha elkérik a személyimet kiadják az alkoholt vagy csak szigorúan a születésnapom után?
2016. márc. 16. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Hivatalosan a szulinapod utan egy nappal de annyira nem veszik komolyan, en 17 vagyok es kb mindenhol kiadjak pedig nem nezek ki tobbnek
2016. márc. 16. 22:08
 2/5 piriiiii ***** válasza:

Azért komolyan veszik, eddigi tapasztalataim alapján.

Ha már elkérik a személyidet, azt nem azért teszik, hogy megnézzék a képet rajta, milyen cuki vagy. Azért, hogy megnézzék, elmúltál-e már 18. Ha nem, nem fogják kiadni.

2016. márc. 16. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Semennyire. A bevétel a fontos, így nem foglalkoznak azzal, hogy ki fizet. Mondjuk egy 10 évest nyilván nem szolgálnak ki.
2016. márc. 16. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:

22 évesen 4-5x voltam egy dohányboltban energiaitalt venni, egyszer bejött a barátnőm (22 szintén, de 16-17-nek néz ki), és erre elkérték a személyim :D de előtte egyszer sem...

Egyik ismerősömnek voltam 1-2x venni cigit egy helyen, harmadjára elkérték a személyim...azért, mert megbüntették a boltot, mert volt egy srác 18+-nak nézett ki, de csak 14 volt...

Szóval belefuthatsz 1-1 ilyenbe...

23F

2016. márc. 17. 07:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én már 30 éves vagyok de még mindig elkérik a személyim, mert fiatalabbnak nézek ki! Úgyhogy igazából attól függ, hogy te mennyinek nézel ki. Mert ha idősebbnek a korodnál, akkor valószínű nem kérnek személyit és kiszolgálnak. De ha annyinak nézel ki, amennyi vagy, vagy fiatalabbnak, akkor könnyen lehet, hogy el fogják kérni, és ha látják, hogy nem vagy még 18, akkor biztos nem fognak kiszolgálni. Menj olyan valakivel, aki elmúlt már 18 és rendelje ő a piát. Utána már nem foglalkoznak vele, hogy ki issza meg.
2016. márc. 17. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!