Ti mit tennétek az én helyzetemben? Nem tudok lábra állni, nincs semmi jövőm.
Tételezzük fel ,nem ölöm meg magamat jövő hét keddig.
hogyan tovább?
A háttérsztori fontos a történet megértéséhez,ezt egy régebbi kérdésemben már leírtam,és most nincs türelmem újra leírni. http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__7..
A lényeg hogy a mostani család ahol lakom,tőlem független okok miatt nem tud tovább vendégül látni,és emiatt hamarosan mennem kell.
De semmilyen elképzelésem nincsen hogy hova.
Kerestem állást,de eddig sehova nem vettek fel,és a nyomorult gyámügyes dolog miatt lehet hogy önálló keresetem se lehet.
A lényeg hogy nincsen pénzem.
Tehát magamtól nem tudok fenntartani semmit se,és még a legolcsóbb bérlőtársas garzonba se tudnék beszállni.
Apámék mint a másik kérdésben már írtam,jómódúak.A közép réteg felső kategóriájában vannak.
De mikor mondtam neki hogy valószínű szükség lenne anyagi támogatásra,akkor nagyon ódzkodott a gondolattól,és rögtön jött a szövegelés hogy "találj munkát"
Lényegtelen részlet,de apám körülbelül a 70-es években él.Azt hiszi hogy érettségi nélküli,idegen nyelvet folyékonyan nem igazán beszélő FIÚ diáknak van esélye olyan munkát találni ami nem heti 5-6-7 nap éjszakába torkolló pakolásból áll,300 ft/óráért.
Mindegy,ez más tészta.
Nincsenek ismerőseim vagy rokonaim akikre számíthatnék.
Azon kívül hogy combi ütőeret vágok mit csinálhatnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!