Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, így leírásból mi a...

Fiúk, így leírásból mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szóval, szeretném ha így leírásból rendes véleményt írnátok.

Egy kisvárosi lány vagyok és gördeszkázom, szeretek ismerkedni barátkozni. Gimis vagyok olyan 3-4-es tanuló. + a tanulás mellet plusszban tanulok önszorgalomból pszihológiát

Kinézetem: barna hajam, zöld szemem van, öltözködésem: követem a divatot de szeretem a rojtos csipkés laza rucikat, meg nagyon sportcipő mániás vagyok. Ha valami kérdésed lenne a teljes vélemény alkotásról írj privátban.

2016. márc. 16. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy teljesen átlagos lánynak tűnsz. Tiszteletre méltó, hogy a tanulmányaid mellett még plusszba tanulsz valamit ami érdekel. Ha már ugyis írtad, hogy szívesen ismerkedsz, barátkozol akkor nyugodtan rám írhatnál, mert a barna haj, zöld szem pont az ideálom😊😊 19/f
2016. márc. 16. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:

De mire vagy kíváncsi? Normális lánynak tűnsz, enyi véleményt tudok mondani :)

A csipkét szeretem, főleg ha elöl is áttetsző kicsit a felső.

Ha a külsődről szeretnél véleményt, kérünk képet, ha a személyiségedről,akkor sokkal több infó kell.

2016. márc. 16. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebből a leírásból rendes véleményt nem lehet alkotni. Kevés az infó.

Azok alapján amiket írtál szimpatikus vagy de ez kevés, csak felületes véleményt lehet alkotni ezek alapján. Privátot nem küldök, 2 okból is:

1. kapni fogsz eleget, ráérsz majd csemegézni

2. annyira nagyon nem érdekelsz, nem sikerült felkeltened az érdeklődésem, bocsika :)

Több infó kéne meg esetleg egy kép.

21F

2016. márc. 16. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
A fiúk vizuális lények, kérdező.
2016. márc. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!