Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ennyi rasszista és...

Miért van ennyi rasszista és antiszemita ember ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Egyre többször veszem észre, hogy a magyar emberek között mennyi ostoba és rasszista van. Most a Saul fiával kapcsolatban is gyűlnek a szitkozódó kommentek, hogy az új zsidó ünnep az Oscar-gála, olyan posztokat csinálnak Trollfészen, hogy a zsidók ugráltatják az egész világot, Árpádsávos zászlókat lengetnek, apostoli magyar királyságot akarnak, meg színfehér árja Magyarországot, meg kereszténységet. Ők nevezik magukat kereszténynek, mikor a vallásuk alapja a szeretet, mások, akár idegenek iránt, ők elűznék a migránsokat. Általánosítanak a romákkal és minden etnikummal szemben, pedig közelebb állnak a majomhoz, mint az emberhez. Mindenki bu*izsidólibsiköcs*g aki nem így gondolja... Miért szaporodott el ez Magyarországon? Ők nevezik magukat magyarnak, de egy magyar költőt, vagy verset nem tudnak fejből elmondani. Szégyen.

2016. márc. 14. 13:45
1 2
 11/16 anonim válasza:
39%
A kérdező "fellépne" a gyűlölködéssel szemben, miközben ő maga gyűlölködik a leírásban! :D Zseniális, tipikus liberális.
2016. márc. 15. 09:57
 12/16 anonim ***** válasza:
19%
Csak felismerik az igazságot, ami pedig az, hogy hazánk élethalálharcot vív a homoszexuális migráncsok, a drogos brüsszelita EU-sok és a cionista zsidók szorításában. Isten segedelmével, Mária, Szent István és Orbán Viktor Kormányzó Úr védőkarjai alatt talán megmarad ez a lángoktól ölelt kis nemzet, és nem pusztulunk el úgy, olyan nyomorultul, ahogy a liberóta ellenségeink akarják!
2016. ápr. 3. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:

#3 Igény az van rá!

#10 ez egy szibillai, kettős mércét használó semmit mondás, ami nagyon jól hangzik, csak semmi konkrétumot nem tartalmaz! Ugyan úgy illik a liberóra, a cionistákra és az antiszemitákra és más, fel nem sorolt csoportokra. Ügyes :) ritka ügyes!

2016. júl. 3. 06:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Neked abból áll a magyarság, hogy ki mennyi verset tud? Aki sok magyar verset tud, az már magyar? Aki még egyet sem, az nem is magyar? Ezt magyarázd már el kérlek!

"Általánosítanak a romákkal és minden etnikummal szemben, pedig közelebb állnak a majomhoz, mint az emberhez." - ezzel erős öngólt lőttél. Általánosítasz azokról, akiket nem.ismersz, és ezért majom szintjén látod őket. Ez micsoda?

" Mindenki bu*izsidólibsiköcs*g aki nem így gondolja... Miért szaporodott el ez Magyarországon?" - nos ez gyerek korban eltanult dolog. Sajnos nagyon könnyű egy valakire fogni a rosszat és ezzel eltűntetni a valódi problémát a megoldás keresés helyett. Az ironikus rész, hogy nálunk az iskolában pont az zsidózott a leghangosabban, akinek a nagyapja zsidóként egy német munkatáborban halt meg. Ugyan úgy lehetne szidni az ördögöt, az ufókat, vagy bárki mást, a probléma úgy sem lenne megoldva, de jól hangzik és könnyen elsajátítható módszer.

"Ők nevezik magukat kereszténynek, mikor a vallásuk alapja a szeretet, mások, akár idegenek iránt" - ez ennél bonyolultabb! A kereszténység nem csak birkákat nevel, akik mindenkit szeretnek. Ugyan úgy megvédi magát a keresztény, ha támadják a kultúráját, vagy a hitét, vagy a hazáját. Egy picit beszélgess erről egy vallás tudományban jártas egyénnel. Ne csak általános, kiragadott részeket nézz!

A legfurcsább az antirasszizmusban, hogy sokszor pont a rasszisták elleni rasszizmusként használják és olyan eszközökkel támadják a maguknak választott ellenfelet, amiket maguk is elítélnek. Önellentmondóvá válnak. Maguk is a gyűlöletet hirdetik és terjesztik. És elbagatelizálják a valóságot a saját eszmerendszerük alapján. Aki meg annak ellentmond, az csak rasszista lehet. Akinek gondja van a cigányok, vagy a zsidók egy tagjával, arra rá lehet, húzni, hogy rasszista. És máris az a fontos, hogy a rasszizmus mennyire rossz, nem kell a valódi problémát kezelni. Ez manipulatív, sötét viselkedés. Nagyon szépen van túljátszva a Úristen@menny.hu, politikailag teljesen inkorrekt kisfilmben, a bolti lopás jelenetben. Amin lehet röhögni, de ezt én már láttam tucatnyi alkalommal a valóságban is.

Én el tudom mondani, mit tesztek a romák azzal a személlyel, aki a segélyt osztotta nekik jószándékkal és kedvesen. Szerintem az antirasszisták is ki tudják találni, mire gondolok. Pedig el sem mondtam. De már ott van a kép a szemetek előtt? Miket csináltak, amikor a kézbe kapott pénz kevesebb volt mint amire számítottak?

Mi történhetett?

Vajon? Amikor a cigány oda ment. Azt hitte kapni fog annyi pénzt, amit már előre beosztott, mire fog költeni. Még egy részéért meg is dolgozott közmunkával. Majd kiderült, hogy nem annyi a pénz mint múlt hónapban.

Mi lehetett a reakciója?

Ha már így a témában felemlegettem...

Ha egy olyan példa is felvillant a szemed előtt amiben a romák agresszívak voltak, akkor most te is rasszista vagy?

Most őszintén! Erre felelj! Magadnak, ne nekem!

Szóval rasszista lennél te is? Egy feltételezés alapján? Vagy beismered, hogy ilyen reakció nem teljesen váratlan a cigányoktól?

2016. júl. 3. 07:32
 15/16 anonim ***** válasza:

"ma" Magyarországon? Ez nem egy mai dolog.

Ez mindig is igy volt, csak mostanaban tobbet tudsz rola.

2016. júl. 3. 07:33
 16/16 anonim válasza:
Nem a magyarok rasszisták, hanem a népes kisebbségünk. Gondolj bele, ha bemész egy romatelepre véged van, de a roma átmehet az egész magyar lakta területen és nem esik bántódása. Egyébként nem kell védeni a barna bőrű embereket, mert a Földön sokkal több a szines bőrű mint a fehér. Akkor ki a kisebbség? Szerintem mi! Pl a magyarok. Erről ennyit.
2016. júl. 11. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!