Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki a legjobb doctor who doktor?

Forgehunter kérdése:

Ki a legjobb doctor who doktor?

Figyelt kérdés
Mármint az új sorozatból ,nem az 1963-asból

2016. márc. 13. 21:05
1 2
 11/13 anonim válasza:
Christopher Eccleston (9. Doktor) David Tennant (10. Doktor) Tennant annyira jó volt hogy nem tudom élvezni a sorozatot Matt Smith-el mert mindig a régi doktort akarom látni. Bár nekem Billie Piper is hiányzik(új doktor sorozat első segítője).
2017. jan. 15. 09:52
 12/13 Markobardos válasza:
Tennent Az nagyon jó volt, csak valahogy nem mindíg sikerült jól megcsinálni a sminkjét. de a Shmit is jó volt, igazából ez a kettő a legjobb. a Christopher KexesTom ellenben nagyon nem jött át (gondolom mindenki így van ezzel) De nem baj nem tehet róla a doki, hogy akkor épp csúnya regenerációja volt ;) :D
2017. márc. 9. 13:35
 13/13 Markobardos válasza:
És, szerintem az előző kommentben egyszer sem sikerült jól leírnom senki nevét, de ez van XD
2017. márc. 9. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!