Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan legyek híres a google+...

Hogyan legyek híres a google+ -on, vagy akárhol?

Figyelt kérdés

Na szóval...tudom, hogy ez olyan sz@r kérdés de tényleg szeretnék híressé válni akár a G+, Tw, Fb, YT -on.. mindegy de valahogy figyeljenek fel rám az emberek. És nem ilyen holmi kamu like pl. (Hublaa) kell meg minden.. hanem normális követések. Kérlek titeket, hogy normális választ írjatok. Köszönöm!

F/17

2016. márc. 13. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Youtubeon a legjobb híresnek lenni.

Legalábbis a TV-n kívűl.

Ott tudsz a legjobban és a legátláthatóbban kommunikálnk az emberekkel.

Ráadásul ott nem köveznek meg hogy jaj csak facebookon, twitteren ilyen nagy ember.

De sajna ide valami egyedit kell kitalálnod.

2016. márc. 13. 20:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Én tugom... de hiába rakok bármit is fel a Youtube-ra max 15 megtekintése van.. és már pár éve próbálkozok, de hiába semmi az egész, de nekem ez egyik legnagyobb vágyam.
2016. márc. 13. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Híres csak úgy ha van stílusod, kitartásod, érdekes személyiséged. Újat tudsz mutatni. De sajnos már alapból aki híres akar lenni annak nem jön össze...a híresek nem így kezdtek bele hogy most ők azok akarnak lenni...hanem érdekes emberek.
2016. márc. 13. 21:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Nos akkor segítségre lenne szükségem, pl mikröl beszéljek a videókban, milyen fórumokon vagy oldalakon osszak meg videókat ? Kérlek segítsetek!
2016. márc. 13. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne minket kérdezz.

Mert mivan hogyha én is híres akarok lenni? Akkor ha van egy jó ötletem csaknem fogom neked megmondani. :D

Amúgy tényleg van egy jó ötletem. ;)

Csak nehezen tudnám megvalósítani.

Egyébként ezt neked kell tudni.

Kutakodj hogy mi érdekli a népet.

De az ne csam egy hullám legyen.

Gondolkodj Te miben vagy jó.

Próbálgasd.

Amúgy megértem hogy kevés a nézőszámod.

Más így láttatlanból is.

1. JÓ minőségű videó kell. (Értsd: ne vacak zajos kamerával vedd a dolgokat, ne vacak mikrofonnal)

2.. A videó legyen unalmas.

3. Legyen pörgős. (értsd ne dadogj, ne gondolkozz sokat, ne káromkodj, ne baromkodj és az ilyen dolgok.)

4. Ne copyz másokat. (hiába nagy a nézetsége... Ha lemásolod akkor úgy is mindenki a legjobhat, legnézeztebbet fogja nézni. Ez nálam is így van.)

5. Érdekes dolog.

A többit nem sorolom fel. :D

Kell a jó reklám.

Az nem jó reklám hogyha minden odanem illő helyre belinkeled a videódat.

Azt azért SEM szoktam megnézni.

2016. márc. 13. 22:11
 6/9 anonim ***** válasza:
2. A videó NE* legyen unalmas. :D
2016. márc. 13. 22:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem én.. de akkor, hogyan reklámozzam magam? Ha nem osztom sehol meg a vidóimat akkor senki sem fog rátalálni.. és akkor csinálhatok fenomenális videókat, hogy ha senki nem fog rátalálni akkor ugy sem lesz nézetsége.
2016. márc. 13. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy sehol me oszd meg.

Csak hogy nem oda illő helyekre ne spammold.

Esetleg küld el a barátaidnak és ha tetszik nekik akkor terjesztik.

Vagy fizess youtube reklámozásért.

Stb.

Sok ilyen hely van ahol lehet hírdetni.

Kérj meg nagyobb videóst hogy mondjon véleményt és ha tetszik neki akkor szépenkérd meg hogy segítsen kicsit reklámozni.

Stb.

2016. márc. 13. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nézd... a sablon válasz erre, hogy mutass fel valamit. Ha csinálsz egy gameplay csatornát, vagy egy vlog-csatornát a többi ugyanolyan tízezer mellé, senki nem fog nézni. Jó ideig biztosan nem.

A teljes igazság az, hogy a szerencse is sokat számít. Aki "jókor volt jó helyen", azt ma százezrek nézik. Akkor is, ha amúgy amit csinál, bárki más is utána tudná csinálni.

2016. ápr. 6. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!