Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Facebooknál mint jelent ha...

Facebooknál mint jelent ha chaten azt írja ki hogy 1p?

Figyelt kérdés
Mondjuk egyik ismerősnél folyamatosan azt írja ki mindig hogy pl. Balogh Pista 1p. Akkor fenn van? Én ezt nem értem egyáltalán. Látja közben ha írok neki? Bocs az értetlenkedésért, de nem vágom ezt és kíváncsi vagyok. :D

2016. márc. 11. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha fent van akkor zöld. Ha 1p, 5p, akárhány p/ó, akkor utoljára akkor volt.
2016. márc. 11. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Barátnőm ha fent van folyamatosan 1p-et ír ki.
2016. márc. 11. 22:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, értem. :) És az mitől van, hogy írok valakinek, azt írja ki h még nem olvasta el, de egyszer csak azt írja ki h látta már rég, amikor még elvileg nem látta?
2016. márc. 11. 22:40
 4/6 Blade Bone ***** válasza:
Azért van, mert fos az egész chatprogram úgy ahogy van. :/
2016. márc. 11. 23:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát az lehet h tényleg fos. Volt olyan h írtam valakinek, és fenn volt de nem írt vissza sokáig, és úgy kellett üzenni más által h írjon vissza, és azt mondta h nem jelezte ki neki h írtam.
2016. márc. 12. 07:56
 6/6 Blade Bone ***** válasza:
Már velem is elődordult ilyen sajnos.. :/ De ők a hibák kiküszöbölése helyett inkább hóesést meg mindenféle hasztalan dolgot társítanak hozzá. Nem ér semmit.
2016. márc. 13. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!