Van valami, amit nagyon megbántatok az életetek során?
Figyelt kérdés
2016. márc. 11. 14:58
2/8 anonim válasza:
Igen , mikor automatikusan tróger viselkedés jött elő bennem , nem bocsájtottam meg vagy a szándékos rosszabb megoldást választottam . Egy klassz akció során sajnáltam a fele árat adni egy mtb-ért .Amikor meg tapasztaltakra nem hallgattam többedszerre sem . Ezek még motoszkálnak bennem .
3/8 piriiiii válasza:
Nem igazán. Ha jobban belegondolok, semmi.
Esetleg önmagában az, hogy világra jöttem.
4/8 anonim válasza:
Bár még fiatal vagyok, de van. Az, hogy nem mentem oda ahhoz a sráchoz, aki mindennél fontosabb nekem. Gyáva voltam, féltem. Most meg már késő... Elszalasztottam minden lehetőséget.
5/8 anonim válasza:
nem tanultam meg angolul és németül, amíg iskolai kereteken belül ingyen volt rá lehetőségem.
7/8 anonim válasza:
gyerekfejjel mikor ősök mondták "magadnak tanulsz" nem értettem, nem foglalkoztam vele.. mostmár utólag persze könnyebb okosnak lenni, azt bánom hogy nem gondolkoztam el rajta..ami miatt most lehet máshol tartanék
8/8 anonim válasza:
Rossz középsuli és szakra jöttem, közbe eltelt 6 év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!