Szerintetek a vizsgán eszembe fognak jutni?
csütörtökön fogok vizsgázni, 20 tétel lesz!
Mindegyikből csak 4-5-6 mondatot tudok kb elmondani, de nagyon félek hogy a vizsgán nagyon nem fog eszembe jutni, még ez a pár mondat sem. Esetleg valami memória javító? Már gyomoridegem van ha a csütörtökre gondolok, amúgysem vagyok egy szín 5ös tanuló, de még ha izgulok is akkor pláne semmit sem fogok tudni.
csutortokig probalj hozzatenni a tetelekhez meg par mondatot, az mar kezdesnek jo, ha ilyen 10 mondatot el tudsz mondani, a tobbit majd a vizsgaztatok megkerdezik. :) ne izgulj ( tudom, konnyu mondani), de biztos vagyok benne, hogy ha sikerul megnyugodni, akkore szedbe fognak jutni a dolgok. 1-2 tanacs: tanulj kedden, es szerdan napkozben, de szerda este / ejfelkor mar semmikepp. akkor inkabb majd pihenj, vegyel relaxalo furdot, bujj be az agyba es aludj egy jot.
legyel kipihent, friss, ez is sokat javit a memorian.
kedden a tanulashoz : a tetelekhez kulcsszavakat irj fel , ezekkel konnyebb tanulni , mintha kesz mondatokat magolnal be.
SOK sikert, majd ird meg h ment :)
Köszönöm a válaszod, annyira remélem hogy sikerülni fog, most azt mondom hogy egy minimum 3ast szeretnék.
Hiába kezdtem már el január végén a tételek kidolgozását, egy jó 2-3 hét teljesen kimaradt.
Remélem fog menni.....bár megmondtam ha nem sikerül akkor pótvizsga lesz de nem fogom magam idegesíteni csak szégyen lenne a családom előtt ha nem sikerül miközben a 10 nap alatt napi 4-5 órákat tanultam.
Hmm.... büfészak! Nem képzeld, még az sem! Egy "szerinted semmirevaló" szakma.
Bár hiába az egyetem és főiskola.....úgy látom az emberek ettől még buták, hisz lenézik az embertársaikat, gúnyolódnak és semmibe sem nézik a másik embert, pedig senki sem különb a másiknál... :) Minden jót kívánok neked, és nem utolsó sorban köszönöm szépen a válaszod! A tételek pedig 1 és 4 oldal között vannak
" A tételek pedig 1 és 4 oldal között vannak"
Nyilván egy 4 oldalas tételből egymotyogsz 4 mondatot úgy kivágnak a vizsgáról hogy még utóvizsgára sem mersz majd elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!