Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek a vizsgán eszembe...

Szerintetek a vizsgán eszembe fognak jutni?

Figyelt kérdés

csütörtökön fogok vizsgázni, 20 tétel lesz!

Mindegyikből csak 4-5-6 mondatot tudok kb elmondani, de nagyon félek hogy a vizsgán nagyon nem fog eszembe jutni, még ez a pár mondat sem. Esetleg valami memória javító? Már gyomoridegem van ha a csütörtökre gondolok, amúgysem vagyok egy szín 5ös tanuló, de még ha izgulok is akkor pláne semmit sem fogok tudni.

2016. márc. 7. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

csutortokig probalj hozzatenni a tetelekhez meg par mondatot, az mar kezdesnek jo, ha ilyen 10 mondatot el tudsz mondani, a tobbit majd a vizsgaztatok megkerdezik. :) ne izgulj ( tudom, konnyu mondani), de biztos vagyok benne, hogy ha sikerul megnyugodni, akkore szedbe fognak jutni a dolgok. 1-2 tanacs: tanulj kedden, es szerdan napkozben, de szerda este / ejfelkor mar semmikepp. akkor inkabb majd pihenj, vegyel relaxalo furdot, bujj be az agyba es aludj egy jot.

legyel kipihent, friss, ez is sokat javit a memorian.

kedden a tanulashoz : a tetelekhez kulcsszavakat irj fel , ezekkel konnyebb tanulni , mintha kesz mondatokat magolnal be.

SOK sikert, majd ird meg h ment :)

2016. márc. 7. 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
4-6 mondat egy tétel és csak 20 tétel van? Ez melyik büfészak? Nekünk egy tétel 4-6 oldal...
2016. márc. 7. 21:35
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, annyira remélem hogy sikerülni fog, most azt mondom hogy egy minimum 3ast szeretnék.

Hiába kezdtem már el január végén a tételek kidolgozását, egy jó 2-3 hét teljesen kimaradt.

Remélem fog menni.....bár megmondtam ha nem sikerül akkor pótvizsga lesz de nem fogom magam idegesíteni csak szégyen lenne a családom előtt ha nem sikerül miközben a 10 nap alatt napi 4-5 órákat tanultam.

2016. márc. 7. 21:37
 4/11 A kérdező kommentje:

Hmm.... büfészak! Nem képzeld, még az sem! Egy "szerinted semmirevaló" szakma.

Bár hiába az egyetem és főiskola.....úgy látom az emberek ettől még buták, hisz lenézik az embertársaikat, gúnyolódnak és semmibe sem nézik a másik embert, pedig senki sem különb a másiknál... :) Minden jót kívánok neked, és nem utolsó sorban köszönöm szépen a válaszod! A tételek pedig 1 és 4 oldal között vannak

2016. márc. 7. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

" A tételek pedig 1 és 4 oldal között vannak"

Nyilván egy 4 oldalas tételből egymotyogsz 4 mondatot úgy kivágnak a vizsgáról hogy még utóvizsgára sem mersz majd elmenni.

2016. márc. 7. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha 4-5-6 mondatot tudsz a 1-4 oldalas tételekből biztos, hogy nem mész át. Nem is tudom hogyan gondoltad.
2016. márc. 7. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Ja és ha napi 4-5 órákat tanultál, és csak 4-5 mondat maradt meg, akkor ne nagyon erőltesd a továbbiakban a tanulást.
2016. márc. 7. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
7%
Mekkora utolso szanalmas , alantas pondrok vagytok ti :) nem mindenkinek vannak csucskepessegei, valoszinu nektek sem. Ha kerdezo ennyit tud maximalizalni, akkor ez van. Biztatni kell, nem a kedvet elvenni.
2016. márc. 8. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Jajj nyolcaska, ne add itt a megértő érző lelkű felebarátot. Ha véletlenül 10 év alatt mégiscsak sebész lenne belőle - te sem vele vágatnád ki a vakbeledet, hanem nagyívben elkerülnéd!
2016. márc. 8. 13:53
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
8-as bizonyos követelményeknek meg kell felelni, te sem örülnél ha egy béna építész miatt összedől a házad.
2016. márc. 8. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!