Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Mikor a legjobb?

Mit gondoltok? Mikor a legjobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Szerintetek mikor volt a legjobb tininek lenni? Én a 2010 körüli években voltam az, és nagyoonnagyon jó évek voltak azok:) Akkor még nem a net és az ottani népszerűség volt a fontos. A korábbiakhoz sokat nem tudok hozzászólni,de szerintem sokkal jobb volt az,mint a mostani tiniknek,hiába csak pár év a különbség,hirtelen nagyot változott a világ.

Szerintetek?:)

2016. febr. 25. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Most sem a netes népszerűség a fontos.

Én a 90-es években voltam, de én nem emlékszem sok mindenre, csak arra, hogy folyamatosan a túlsúllyal küszködtem és lépten nyomon beszóltak és cseszegettek...

Nekem bejön a 60-as évek amerikája is, frankó volt a divat és jó volt a zene, ja és mindenki füvezett és lsd-zett.

2016. febr. 25. 13:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Személyfüggő.

Mindenkinek más korszak lenne/lett volna legoptimálisabb.

Számomra 60as évek.

2016. febr. 25. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!