Miből lehet felismerni a zseni embert? Mik egy géniusz tulajdonságai?
Figyelt kérdés
Szeretném felismerni ha egy ilyen emberrel találkozok.2016. febr. 24. 22:15
1/7 anonim válasza:
Nincs a tömegben, nem beszél senkivel, nincs annyi barátja, mégis "boldog". Nem vitatkozik, nem szól bele senki hülyeségébe, egyedül van és ennyi.
De hozzám ne gyere oda, pls. Én magányos farkas vagyok. És a többiek is ilyenek. Nem nagyon akarnak az intelligensek barátkozni, kivéve, ha te is az vagy.
2/7 anonim válasza:
Hát nem olyanok, mint az első válaszoló. Egy géniusz túl intelligens ahhoz, hogy így beszéljen magáról és nagyzoljon.
3/7 anonim válasza:
Mindenki más.
Sokukra igaz 1# által írt. S nem igazán lehet jó barátság egy zseni s normál ember közt. Zseninek nem tud elég élvezetes lenni.
Általában még eléggé jól gondolkodnak..., aránylag.
Nem lehet csak így látásra felismerni őket utcán.
Kérdezd meg tőlük, mennyire érzik magukat okosabbnak átlagnál.
Aztán küld hozzám őket s mérek egy iq-t.
4/7 anonim válasza:
1#, egy okos ember, nem mondta ő zseni( átlag intelligencia X 1.6). De tény, már okosabb mint átlag ember s még nem felnőtt ember.
5/7 anonim válasza:
Humora a zseniknek is lehet. És nem mondtam, hogy az vagyok. Az, hogy utaltam rá, az más kérdés, de nem igazán gondoltam komolyan. :D Én magamat nem fényezem, engem mindig mások szoktak, de, hogy minek, azt már nem értem.
6/7 anonim válasza:
Nem élnek a hagyománnyal. Újítók és őrültek.
7/7 anonim válasza:
én az első válaszoló gondolatait annyiban nem tartom helyesnek hogy ha valakinek jobb adottságai vannak szinte kötelessége segíteni a gyengéket ha kell azzal hogy észhez téríti mivel abból kiindulva hogy véletlenek nincsenek azokat a problémákat amiket a rossz gondolatmenet okozott nem tudja ugyanazzal a gondolkodással helyrehozni 14/F...nem hiszem hogy zseni lennék (már feltéve ha léteznék egyáltalán...mivel az relatív hogy vagyok ugyanis az hogy pont így alakult ki az öntudatom egy hatalmas véletlennek "köszönhető":()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!