21/35 A kérdező kommentje:
Ja, és nem incsenek hanem nincsenek. Elírtam.:)
2016. febr. 21. 06:51
22/35 anonim válasza:
szerintem tökmind1, mi van benne, ha úgyis megnézi...a kérdést se értem, ha te már eldöntötted...
23/35 anonim válasza:
# 20
Mi számít annak? Wade felrakja a falra Vanessát és megqrja. Aztán meglovagoltatja, megtömi hátulról, végül pedig fordítva...:D
Ezen kívül láthatunk közelről meztelen táncosokat, Deadpool farkát, Deadpool-t, ahogy kiveri és majdnem Gina Carano mellét is.
24/35 anonim válasza:
mekkora egy fogyatékos vagy te kérdező...remélem nem te vagy a 10 éves gyerek szülője :D
25/35 anonim válasza:
Ez 10 éves gyerek nevelésétől függ.
Nagy %uk nem értenék film lényegét s rengeteg poént sem.
De megnézhetik, 10 évesen nem kéne kárt okoznia pár sexuális tartalmú és félig erősebb erőszak tartalmú jelenetnek.
Nézze meg fűrész filmeket. Ha nem para kín látványának elviselése szempontjából, hajrá.
26/35 anonim válasza:
Nem. Megnéztem , egy poént sem fognak érteni , káromkodás ,szexuális jelenetek , sok vér + Amerikában (ha jól tudom) 18+-os lett a besorolása
27/35 anonim válasza:
Kerdezo, azert majd beszamolsz az elmenyrol?:)
28/35 anonim válasza:
Kérdező, te tényleg ennyire fogyatékos vagy?! TE hány éves vagy, 11?
Világosan leírták előttem többen is, hogy
NEM VALÓ 10 ÉVESNEK EZ A FILM.
29/35 A kérdező kommentje:
Oké.Csak azért kérdeztem mert már az egyik haverja (9 éves) már látta és nagyon tetszett neki ...
2016. febr. 28. 11:22
30/35 A kérdező kommentje:
Ma megyünk megnézni!
2016. márc. 4. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!