Melyik jutna eszetekbe erről?
Melyik jutna eszetekbe erről:
Ha van egy ember, akivel nem bírjuk egymást, akkor miért kezd el az ismerőseimmel ismerkedni?
Le akar járatni előttük? Vagy:
Közelebb akar kerülni hozzám? Vagy:
Egyéb.
Tudja, hogy én ismerem őket.
Sima egyszerű válaszokat várok, nem kell sokat agyalni ezen és idegeskedni.
Ritkan latok ilyen buta embert.
Elolvasas nelkul reagalsz egy valaszra. Wooow.
Ritkán látok én ilyen rosszindulatú kis prolit. ;)
Mi vagy te? Valami professzor? Milyen jogon butázol le te kis véglény? Te vagy az Bettike? Megint nem kellesz senkinek?
Egyébiránt te vagy a buta, te érthetetlen kis frusztrált libuska. ;)
Aha szimpi. Te sose lennél szimpi senkinek. :D
Kinek kellenél te?
szerintem nem az van, hogy nem bírjátok egymást, hanem az, hogy ő nem bír téged, de a barátaiddal meg jól elvan, és irígykedsz...:D
ezért van az, hogy kiírsz egy kérdést, majd amikor valaki válaszol, tökmind1, hogy mit, jól lehordod azt is...:D én se bírnám, ha ilyen embert kellene ismernem...XD
Örülök, hogy most legalább nem alpári módon hülyézel le, hanem személyeskedés nélkül reagálsz. Látod? Így kell ezt! :)
Valóban lehetséges, hogy az ismerőseim szimpatikusak neki, de mivel nem egy helyen lakunk és régebbről ismerjük egymást, így fura is nekem, hogy nem a saját lakhelyén keresgél.
Ha nem közönnyel fordul egymáshoz két ember, hanem vagy szeretettel vagy utálattal, akkor van bennük általában valami közös is. Én így vettem észre.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!