Miért nincs valaki, akivel eltudnék beszélgetni, filózni, kitárgyalgatni érdekes dolgokat?
Például egy ötletet, idézetet, esetleg filmet/könyvet, vagy bármi ilyesmi dolgot.
Ja és hétfőn tíz órakor, miért alszik mind a két netes ismerősöm, akik erre alkalmasak lehetnének?
Egyébiránt, oly fura, hogy általában azokkal az emberekkel akikkel jól elvagyunk "hülyéskedünk, b@$2tatjuk egymást", velük csak nagyritkán - avagy soha -, nem lehet egy idézetet kieleemezni, vagy megvitatni egy regény ötletét...
17/F
Szia,merre laksz?
Én is hasonló cipőben vagyok,csak nekem az a baj hogy az összes ilyen barátom messze lakik így csak neten tudjuk tartani a kapcsolatot
Mert emberek buták s kevesek ilyenekhez.
Utolsó mondatoddal nem értek egyet.
Nekem csak olyan ismerőseim voltak(, bár persze csak, mert ez nálam minimum követelmény), akikkel lehetett mind ezt s még pár dolgot.
Én hasonlóan vélekedek s én is okosabb vagyok átlagnál + felvilágosult is.
Ha szeretnél még egy valakit aki erre( e szó eléggé alul mutat rajtam, de) alkalmas, írj nyugodtan.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!