Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nincs valaki, akivel...

Miért nincs valaki, akivel eltudnék beszélgetni, filózni, kitárgyalgatni érdekes dolgokat?

Figyelt kérdés

Például egy ötletet, idézetet, esetleg filmet/könyvet, vagy bármi ilyesmi dolgot.

Ja és hétfőn tíz órakor, miért alszik mind a két netes ismerősöm, akik erre alkalmasak lehetnének?

Egyébiránt, oly fura, hogy általában azokkal az emberekkel akikkel jól elvagyunk "hülyéskedünk, b@$2tatjuk egymást", velük csak nagyritkán - avagy soha -, nem lehet egy idézetet kieleemezni, vagy megvitatni egy regény ötletét...

17/F

2016. febr. 15. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Többféle barát/ismerős van az ember életében, szerintem normális, hogy vannak olyanok akikkel csak szórakozni jársz össze és van olyan is akivel komolyabb beszélgetést tudsz folytatni. A lényeg, hogy te találd meg az arany középutat és ekkor tudsz kiegyensúlyozott emberré válni.
2016. febr. 15. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,merre laksz?

Én is hasonló cipőben vagyok,csak nekem az a baj hogy az összes ilyen barátom messze lakik így csak neten tudjuk tartani a kapcsolatot

2016. febr. 15. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért nincs mert ahogy kifejtetted ezt a tényt abból is látszik értelmes beszélgetésre sincs esély.
2016. febr. 15. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert emberek buták s kevesek ilyenekhez.

Utolsó mondatoddal nem értek egyet.

Nekem csak olyan ismerőseim voltak(, bár persze csak, mert ez nálam minimum követelmény), akikkel lehetett mind ezt s még pár dolgot.

Én hasonlóan vélekedek s én is okosabb vagyok átlagnál + felvilágosult is.

Ha szeretnél még egy valakit aki erre( e szó eléggé alul mutat rajtam, de) alkalmas, írj nyugodtan.

19f

2016. febr. 15. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 1 barátom van szerencsére akivel komoly dolgokról lehet beszélgetni. Nagy kincs az ilyen. Általanosba pl nem volt ilyen emberhez szerencsém. Sajna a legtöbb ember ink marad boldog tudatlan.
2016. febr. 20. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!