Van itt olyan tizenéves aki még sosem cigizett?
Figyelt kérdés
Olyan furi,hogy csak én nem csináltam még,szinte mindenki már csinálta rajtam kívül.2016. febr. 13. 18:44
1/14 anonim válasza:
Nyugodj meg nem veszitettel semmit;) 15/L
3/14 A kérdező kommentje:
Ok,én olyanokat látok cigizni mostanába,akikről sose gondoltam volna,hogy cigizni kezdenek.
2016. febr. 13. 18:52
4/14 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok.
De nem az az idegesítő típus aki állandóan nyomja a propagandát, hogy ne cigizz mert káros. Azokat én is gyűlölöm.
Igazság szerint dacból nem cigizek. Mert a többség cigizik és meg kell mutatnom, hogy én más vagyok.
5/14 anonim válasza:
Szintén itt vagyok - és hidd el, rengetegen vannak még.
6/14 anonim válasza:
Én. És nem is akarom soha kipróbálni.
7/14 anonim válasza:
Én sem csináltam, és nem is vágytam rá soha. 21/F
8/14 Firedoom válasza:
Jelen. Ahogy egy korábbi válaszoló mondta "nem vagyok propaganda". Konkretan nem erdekel, hogy ki bagozik amig nem fújja az arcomba a füstöt. 18/f
10/14 anonim válasza:
En sem s baratnom sem.
19f, 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!