Ha nem tudod miért érdekel?
Egyébként az elsőnek igaza van. Rövidebb idő alatt megtudtad volna a Googleből, mint ameddig a kérdés kiírása tartott.
Az ilyen Google által megválaszolható kérdéseket azonnal törölném,ha én lennék az oldal tulaja/vezetője!
Ez a szememben a trollkodás egy formája!
Nekem nincs gojom. Azt sem tudom mi az.
Indulat sincs - legalábbis én itt nem láttam indulatot egyik hozzászólásban sem, legfeljebb rezignáltságot egy újabb buta, troll kérdés láttán.
rákerestem már Googleban tényleg nincs magyarul (gondolom akkor ezért tette fel a kérdést)
amit gyorsan beleolvastam Peewee Herman egy kitalált komikus karakter (a képekből elnézve olyan Mr. Bean jellegű) az amerikai Paul Reubens személyesítette meg (elég vicces feje van :D )
2 sorozáatáról ismert a legjobban ami az 1980-as években futott az HBO-n gyerekes viselkedésű karakter (Mr. Bean 2 mondom :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!