Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit goldoltok erről a...

Ti mit goldoltok erről a találmányról?

Figyelt kérdés
Nemrég láttam, hogy kifejlesztettek a gyereknek új barbie babákat, amelyek mindenféle bõrszínben és alakformában elõfordulnak. Ezt azért csinálják, hogy más gyerekek, akik nem úgy néznek ki mint a klasszikus baba is reprezentálva érezzék magukat. Szerintetek túlzás abban az érzelemben, hogy az emberek attól félnek, hogy a barbie valakit megbánt, mert egy "szépségideál" a lányok számára és rombolhatja az önbizalmukat ha õk nem úgy néznek ki? Vagy szerintetek ettõl a gyerekek tényleg elfogadóbbak lesznek? Én nem tudom mit gondoljak errõl, nem sok vizet zavar, csak egy kicsit úgy érzem a mai világban már mindenki megbántódhat, ha nem kap elég reprezentációt.

2016. febr. 8. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell ezt ennyire túl filózni, abban a műanyag babában rohadt nagy üzlet van. Most van egy ügyes marketing, amivel el tudnak adni még több olyan babát, amivel rengeteg pénzt fognak kaszálni. Ilyen egyszerű.
2016. febr. 8. 22:23
 2/6 anonim válasza:
100%
Hát az én véleményem szerint is inkább a pénz van a háttérben mint az ,hogy egy gyerek jobban elfogadja magát.Na meg én személy szerint eléggé butának tartom azt aki rosszul érzi magát mert nem egy műanyag babára hasonlít én nem tudom millió barbie babánk volt a tesómmal gyermekkorunkban és egyáltalan nem éreztük magunkat soha rossznak vagy kevesebbnek barbie miatt tudtuk ,hogy ennyire tökéletes emberek nem léteznek és kész. Felesleges a telt barbie is most ,mert úgy gondolom egy normális gyerek nem rágódik azon ,hogy miért nem olyan tökéletes mint barbie. Ez mond csak nevelés kérdése meg elmagyarázzák e a szülők a gyerekeknek a valóságot es a fikciót ennyi.
2016. febr. 8. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak minimálisan használd az eszed. Eddig is vagyonokat öltek az emberek a barbie-ba, pont szarták le, hogy nem multikulti a cucc. Ez csak egy rossz duma.
2016. febr. 9. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgyis a környezet fogja meghatározni, hogy mennyire lesz elfogadó akár magával, akár másokkal szemben. De persze ebből megint milliárdokat lehet keresni, ez csak azért kellett.
2016. febr. 9. 11:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Igaz, a pénzzel kapcsolatos részt nem is nagyon vettem figyelembe :D
2016. febr. 9. 12:50
 6/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek az új babák, és jó ötlet volt. Változatosabbak lettek, és jól is néznek ki. De én barbie párti vagyok. Szerintem a barbie-knak semmi köze a kislányok fejlődéséhez, és nem hiszem hogy sok olyan eset lenne hogy a gyereknek valami baja lett a baba miatt. A barbie egyszerűen csak egy jó játék amit szeretnek a gyerekek. Kicsit drága az igaz, de hozzá lehet jutni olcsón is .
2016. febr. 9. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!