Vanna itt olyanok akik nézik youtube-on a Dolan ikreket (Dolan Twins)? Mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 13:17
1/6 anonim válasza:
En nezem Eathan valami elkeoeszto cuki xD
Regen Grayson is cuki volt csao mar nem az 😂😂 (remelem jol irtam a nevuket)
2/6 anonim válasza:
imáádom őket fan oldalam is van róluk insatgramon és lesz most majd turnéjuk és lehet h mo- ra is jönnek vagyis remélem vagyis mindenfele mennek tehát nagyon szeretem őket mindig nézem a videóikat meg mindent.
3/6 anonim válasza:
Uhh én mindig nézem a videójukat, imádom őket, iszonyú helyesek. Nekem Ethan a szimpatikusabb de Graysont is bírom azért. Előző nem tudtam hogy lehet Mo-ra is jönnek, komolyan?!!!😱
5/6 anonim válasza:
Nem jönnek Mo-ra. Először is USA-ban turnéznak,utána international turnék is lesznek,de nem minden országban! 3-6 ember miatt nem jönnek el ide! Ezt felejtsétek el! Oda fognak turnét szervezni ahol nagy igény van rá.Német o.,Anglia,Francia itt van több ezer rajongójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!