Nektek melyik lány név tetszik jobban?
3 lány név között nem tudunk dönteni a párommal :)
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre!
1. Natasa
2. Dzsenifer
3. Georgina
Köszönöm a válaszokat!
Natasa.Az sem szép de sokkal szebb mint a többi.Már ne is haragudj de a Dzsenifer és a Georgina nagyon cigányos
Elnézést ha valakit megsértettem de ez az ÉN véleményem
vezetéknevet elárulod? :D az se mindegy...
De nekem így az első kettő semmiképp nem tetszik, főleg a dzsenifer, had ne mondjam kik adják ezeket a neveket a gyerekeiknek. A georgina szép, csak kicsit olyan "merev" bár ha Ginának becézitek majd akkor nem annyira
Miért nem lehet magyar embernek magyar nevet adni?
De ha már a három közül akartok akkor Georgina...
Ez komoly??? Dzsenifer??? Ne már!
Egyik se szép, de még a Georgina a legnormalisabb.
Lakatos Dzsenifer Anasztázia Eufória, kolompár Natasa Szalmonella...
legyen eszetek...sokkal szebb, mikor szép hangzatos magyar neve van valakinek, tudom ma már nem divat, de akkor is...
Ti ne haragudjatok de a Dzsenifer nem cigányos név. Ismerek 30-as ügyvéd, magyar Dzsenifert. Sok 10 évnél idősebb magyar Dzsenifert ismerek. Ez a név már rég meghonosodott, nem a Dzsesszika meg Rikárdó vonalon jött át.
Amíg ezek nem voltak a Dzsenifer ugyanolyan általánosnak számított mint az Eszter , ami eredetileg Esther volt, vagy az Erik ami eredrtileg Eric...
Időről időre átszivárognak szép angol nevek és beépülnek a nyelvbe. pl Victoriaból Viktória lett és nem zavart senkit. Csak az utóbbi időben elkezdtek záporozni , özönleni az angol nevek amiken tényleg csak néz az ember. Mérik, Röneszmék, Dszásztinok , Ketrinek .... Ès a Dzsenifer ezeknek lett az "áldozata " .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!