A lányokat úgy általánosságban érdeklik a fiúk?
Az igazság az hogy több nőszemély van akiről még csak sejteni nem lehet, de úgy akkora jó "puszi barátnők, vajon miért linkelgetik igy teli a facet h egymás ölébe meg puszilják egymást agyon nyalják, ölelgetik, meg szivecskéket küldenek meg igy meg úgy imádják egymást,olyan feliratokkal h a legjobb barinő.
vajon miért ? azért mert mikor együtt vannak kiny.lják egymást kielégitik egymást, ezért valamennyire szerelmesek is lesznek egymásba,ezért van náluk ez az oltári nagy kötődés ragaszkodás egymás iránt,hogy mindenhova együtt, meg ennyire isszák egymás izlését gondolatát. igy meg kielégülten persze legyintenek a férfiakra, kinevetik, jót szórakoznak hogy ennyi palimadár a lábuk elött hever, és még meg is hivhatják nyugodtan őket,
esetleg barátzónába akad 1-2 férfi aki már a vérét is kiizzadta a csaj kegyeiért, akivel a csaj benne van hogy legyen közelebbi dolog, de amúgy meg barinők, csak ugye ezt nem hozzák nyilvánosságra, szerintem a féfriak nagy része nem is sejti, és mindenkinek azt adják hogy heterok, ja és mind eközbe mutogatnak a férfi nemre hogy mekkora bnkók :D
De most komolyan a gondolatmenetedet behelyettesíthetjük a nőkkel is, kis változtatásokkal persze, tehát miért is kell a férfinek a nő.
Például legyen aki szül neki egy gyereket, hogy családban élhessen. Vagy főzzön valaki. Netán legyen kivel megjelenni. Esetleg segítsen egzisztenciálisan. Vagy csak egyszerűen számíthasson valakire minden téren. De ezen dolgok egyike sem jelenti azt, hogy a férfit maga a nő érdekli. Sokkal inkább az, amit elérhet általa.
A legnagyobb tiszteletet pedig azzal vívod ki a nők körében, ha mindezeknek megfelelsz.
Vagyis ha tisztességes családfő vagy, a párod mindenben számíthat rád, jó apa vagy, pénzt keresel, segítesz otthon a házimunkában.
Vagy csak nem az a baj talán, hogy a nők komoly kapcsolatra vágynak? Remélem nem. Így vagyunk összerakva, ez van.
Ezért vágyunk azokra a dolgokra, amiket leírtál.
Nem a csinos pofi meg a jó humor a lényeg. Az csak hab a tortán, ha van.
16-os, te biztos migráncs vagy... :D
Menj haza, Európa nem neked való. :P
Pont az ellenkezőjén gondolkoztam el.
Van ez a sok béna hollywood-i film, amit ugye férfiak írnak. Ott mindig a pasi az, akinek van élete, érdeklődési köre, a nőnek meg csak az a fontos, hogy pasija legyen.
És akkor itt van ez az oldal, meg a való élet, és pont az jut eszembe, hogy tényleg nem érdekli más a férfiakat, csak a nők? Nekem van munkám, vannak hobbijaim, járok tanfolyamokra, ilyen-olyan helyekre (nem szórakozóhelyek), élem az életem. A férfiak is ezt csinálják? Mert sok helyen olvastam azt is, hogy a szórakozóhelyekre a nők szórakozni járnak, a férfiak meg "vadászni".
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!