Mit szolnátok, ha egy rosszakaro azt mondaná életetek szerelmének, hogy zsiros a hajatok, nem fürödtök, meg megjött az iskolában mindenki előtt?
Az ilyenekre a legjobb, ha elengeded a füled mellett, ugyanis azért csinálja, hogy téged idegesítsen. Ha azt látja, hogy te nem veszed fel, akkor megunja jó esetben.
Azt meg egyébként is látják rajtad, hogy nem zsíros a hajad, és érzik, hogy nem vagy büdös, innentől kezdve levágós, hogy rosszindulatú pletyka.
1. Rosszindulatú, és hazudik.
2. Lehet, hogy épp rossz napom volt, egy baromira elszúrt napom, és még élvezkedik is rajta. Pl. ha váratlanul megjött, csupa ragya lettem, és a hajam is idejekorán emiatt zsírcsomóvá változott, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyébként igénytelen vagyok.
Kinőttem már abból, hogy ebből ügyet csináljak, jó esetben az illető a saját tapasztalataira alapoz rosszindulatú pletykák helyett. Ha mégis egy pletyis hárpiára alapozza a véleményét rólam, meg sem érdemel, bármilyen jó pasi legyen.
A rosszakarót meg szimplán a karmára bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!